Homerun Battle 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı beyzbol maçlarına katılacağız.

Mobil oyun dünyasına sayısız oyun geliştiren ve yayınlayan, oyuncuların kalbinde adeta bir taht kuran Com2uS yepyeni oyunlar ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Mobil spor oyunu olarak yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana beğenileri toplamaya devam eden Homerun Battle 2 hem Android hem de iOS platformunda ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Dünya çapında 300 milyon oyuncuya karşı mücadele edeceğimiz oyun da gerçek zamanlı bir oynanış yer alıyor. Oyuncular beyzbol maçlarına katılacak, dünya çapındaki oyunculara karşı yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.

6 farklı oynanış modunun yer aldığı yapım içerisinde 4 oyuncuya kadar koop olarak da oynama fırsatı bulunurken oyuncular hem gerçekçi hem de eğlenceli bir oynanış ile karşılaşıyorlar.

Android ve iOS platformu için oynaması ücretsiz olarak yayınlanan yapım zengin içeriği ile mobil platformdaki en iyi beyzbol oyunlarından bir tanesi olarak gösteriliyor.

Çeşitli başarımların ve misyonların da yer aldığı yapım içerisinde dileyen oyuncular 1v1 olarak da maçlara dahil olabilirler.

Doğukan Çağlakpınar

Homerun Battle 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
61.4 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı beyzbol maçlarına katılacağız.

Mobil platformun en başarılı beyzbol oyunlarından bir tanesi olan Homerun Battle 2 ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Com2uS tarafından geliştirilen ve yayınlanan Homerun Battle 2 rengarenk yapısı ve kaliteli oynanışı ile 5 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başarırken oyunculara da sürükleyici bir oynanış deneyimi sunuyor.

6 farklı modun yer aldığı yapım içerisinde 1v1 olarak gerçek zamanlı oynanışın yanı sıra milyonlarca oyuncu da yer alıyor. Dünya çapında 300 milyon oyuncunun yer aldığı ifade edilen yapım içerisinde gerçek zamanlı olarak beyzbol maçlarına katılacak, bu maçlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız.

Çok sayıda misyon ile de karşılaşacağımız oyun içerisinde çeşitli başarımlar da karşımıza çıkan içerikler arasında yer alıyor.

Mobil platformdaki en renkli oyunlardan bir tanesi olan başarılı yapım milyonlara hitap etmeye devam ederken Play Store üzerinde de 4.7 gibi bir inceleme puanı aldı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

    Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Homerun Battle 3D FREE

    Homerun Battle 3D FREE, Android cihazlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz mükemmel ve eğlenceli bir beyzbol oyunudur.
  • Holy Shoot - Soccer Battle

    Komik karakterlerden oluşan futbol takımlarını yöneteceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • World Cricket Battle

    Nefes kesen kriket maçları yaparak dev turnuvalarda birincilik yarışı vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Soccer Battle Royale

    Onlarca futbolcu ve kalenin yer aldığı dev bir sahada gol atmak için savaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Homerun Clash

    Dünyadaki Homerun çatışmasına dahil olun.
  • Top Scorer 2

    Gerçek bir futbolcu olmaya çalışacağız.
  • Basketball Showdown 2

    Enfes basketbol maçlarına katılacağız.