Hunt Cook: Cath and Serve

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Avlanarak müşterilerinize çeşitli et yemekleri sunabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Farklı hayvanları avlayabileceğiniz ve bu hayvanların etlerinden çeşitli yemekler pişirebileceğiniz Hunt Cook: Cath and Serve, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun severlerin sorun yaşamadan oynayabileceği eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli görüntü grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir aşçı karakterini yöneterek avlanmak ve lezzetli yemekler yapmaktır. Hayvanları avlarken minik köpeğiniz size yardım etmek için hazır vaziyette beklemektedir. Av köpeğiniz ve tüfeğiniz ile çeşitli hayvanlar yakalayabilir ve müşterilerinize enfes et yemekleri sunabilirsiniz. Sıra dışı tasarımı ile eşsiz bir deneyim kazanabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde avlayabileceğiniz kuşlar, tavuklar, tavşanlar, geyikler ve daha onlarca farklı av hayvanı yer almaktadır. Restoranınıza gelen müşterilerin isteklerine göre avlanmalı ve etleri zamanında pişirmelisiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Hunt Cook: Cath and Serve, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hunt Cook: Cath and Serve

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
144.7 MB DOSYA BOYUTU

Avlanarak müşterilerinize çeşitli et yemekleri sunabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Hunt Cook: Cath and Serve, onlarca farklı hayvanı avlayabileceğiniz ve lezzetli et yemekleri pişirebileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, başrolde yer alan aşçı karakterini yöneterek çeşitli hayvanlar avlamak ve müşteriler için enfes et yemekleri hazırlamaktır. Avlanırken işinizi kolaylaştıracak bir av köpeği ve tüfek bulunmaktadır. Köpeğiniz hayvanları kovalarken onları avlamalı ve bir an önce derilerini yüzmelisiniz. Eşsiz tasarımı ve farklı konusu ile eğlenceye doyacağınız stres giderici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda tavuk, tavşan, geyik, kuş ve daha birçok farklı av hayvanı bulunmaktadır. Restoranınıza gelen müşterilerin istediği hayvanı avlayarak çeşitli yemekler yapmalı ve size verilen görevleri yerine getirmelisiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve çeşitli objelerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Hunt Cook: Cath and Serve, keyifli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Wild Hunt

    Avcılık dünyasına giriş yapacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Virtual Families: Cook Off

    Farklı zorluklara sahip yemekler yapacağız.
  • The Cook

    Dünyayı dolaşarak yeni yemekler yapmak ister misiniz?
  • Steel And Flesh Old

    İmparatorluk savaşlarına katılacağız.