Hunter Assassin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Hunter Assassin, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir mobil oyun olarak ön plana çıkan Hunter Assassin, zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve düşmanları alt etmelisiniz. 2 boyutlu bir oynanışa sahip olan oyunda suikastçi bir karakteri kontrol ediyor ve avlarınızı yakalamak için mücadele ediyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğlenceli zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz oyunda hızlı davranmalı ve reflekslerinizi de iyi kullanmalısınız.

Hunter Assassin oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hunter Assassin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Hunter Assassin, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu olan Hunter Assassin, zorlu bölümleri tamamlayıp becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda tepeden bakış kamerasıyla karakterinizi kontrol ediyor ve avlarınızı yakalamaya çalışıyorsunuz. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve düşmanları alt etmelisiniz. Beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğlenceli zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz oyunda hızlı davranmalı ve reflekslerinizi de iyi kullanmalısınız.

Hunter Assassin oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Pixelmon Hunter

    Pixelmon Hunter, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon macera oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Zombie Hunter King

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!