Hunters League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Hunters League, avcılarla yaratıklara karşı savaştığınız aksiyon rpg oyunu.

Hunters League, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu. Online PvP mücadeleler, boss savaşları, günlük meydan okumalar… Rol yapma oyununda olmasını isteyeceğiniz her şey mevcut.

Elle çizilmiş hissiyatı veren yüksek kalitede üç boyutlu grafikler sunan rpg oyunu Hunters League’de devasa büyüklükte yaratıklara karşı savaşıyorsunuz. Kendilerini avcı olarak tanıtan dört karakterle karanlık zindanlardan terk edilmiş tapınaklara girmediğiniz yer kalmıyor. Kendinizden metrelerce yüksekte olan yaratıkları öldürmek için kullanabildiğiniz 20’den fazla silah mevcut. Silah seçimi oldukça önemli. Çünkü avcıların özellikleri ve rolleri sahip oldukları silaha göre değişiyor. Silah seçimini izlediğiniz strateji doğrultusunda yapmalısınız. Ayrıca silahınızı her geliştirdiğinizde avcınızın hareketleri, savaşma stili ve rolü de değişiyor, gelişiyor.

Oyunun kontrol sistemini de oldukça beğendim. Basit parmak hareketiyle tüm takımı veya istediğiniz bir avcıyı harekete geçirebiliyor, düşmana yönlendirebiliyorsunuz. Yalnız düşen kaya tuzağından kaçmak pek kolay olmuyor, ustalık gerektiriyor.

Erkan Calp

Hunters League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
604 MB DOSYA BOYUTU

Hunters League, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen aksiyon rol yapma oyunu.

Hunters League, avcılarla yaratıkları karşı karşıya getiren aksiyon rpg türünde kaliteli bir yapım. 1GB altı hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynanış sunan canavarlı rol yapma oyunu arıyorsanız tavsiye ederim. En azından ücretsiz indirilebilir olmasıyla bir şansı hak ediyor.

Online PvP mücadelelerden boss savaşlara, günlük meydan okumalardan takım halinde nefes kesen karşılaşmalara eksiksiz bir rol yapma oyunu olan Hunters League, son derece kaliteli grafikler veriyor. Ortamlar, karakterler, silahlar… Oyunda göze çarpan tüm detaylar başarılı. Oynanışa geçecek olursam; Bu tür oyunlarda genellikle bir hikaye yoktur. Ya karşınıza yaratıkları alırsınız ya da şeytani güçlerle savaşırsınız. Çok azında kötülerin de yerine geçmenize izin verilir. Bir hikaye yaratılmadığından direkt online (genellikle PvP) mücadelelere girersiniz. Hangi amaç uğruna, ne için savaştığınızın bir önemi yoktur. Hunters League de bu kategoriye giriyor. Oyunda seçebildiğiniz toplam dört karakter. Hepsinin ustaca kullandığı silahı yok; hangi silahı verirseniz onunla savaşabiliyor ancak avcınızın silahını geliştirirseniz bu, hareketlerine de yansıyor, farklı stilde dövüşmeye başlıyor, farklı bir role bürünüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legion Hunters

    Legion Hunters, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Soul Hunters

    Soul Hunters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunudur.
  • Invizimals: Battle Hunters

    Invizimals: Battle Hunters, birbirinden zorlu mücadelelere katıldığınız ve efsanevi canavarları kontrol ettiğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Gem Hunters

    Bulmacaları çözerek rol dünyasında ilerlemeye çalışacağız.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Tap Busters: Bounty Hunters

    Çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayarak daha güçlü karakterlere sahip olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Unison League

    Unison League, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • League of Angels

    League of Angels, rol yapma kategorisinde boy gösteren soluk kesici bir oyun.