Hyper Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Savaşa son verebilecek tek askersiniz.

Hyper Gun, refleksleri test eden mobil arcade oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan ufak boyutlu arcade oyunda füze ve top mermilerini durdurmaya çalışıyorsunuz. Güney Kutup bölgesinde yaşamlarını sürdüren insanları savaş ortamından uzak tutabilecek tek kişisiniz. İnsanların kaderi sizin elinizde!

Oynanışa geçmeden önce kısaca hikayeden bahsetmek istiyorum. Yüzyılın sonunda insanlar sadece Güney Kutbu’nda yaşamlarını sürdürebiliyor ve ülkeler kendi bölgelerine ayrılırken, her ülkede çatışmaları önlemek için mücadele eden pasifistler var. Siz de bu koruyuculardan birisiniz. Güney Kutup bölgesinde süren savaşı durdurabilecek tek insansınız. Tek başınızasınız; hiçbir yardımcınız yok. Sahip olduğunuz tek silah bazuka. Bazukayla sağdan soldan gelen füzeleri, mermileri durdurmaya çalışıyorsunuz. Robotlar, makineler arasında geçen savaşa son vermek için hem hızlı hem de isabetli atışlar yapmalısınız. Ekranın sağ sol yanına dokunarak füzeleri, top mermilerini durduruyorsunuz. 10 dakika dayanmanız yeterli.

 

Erkan Calp

Hyper Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
163.1 MB DOSYA BOYUTU

Bölgenin güvenliği sizde!

Hyper Gun, paralı asker olarak bölgenin güvenliğini sağlamaya çalıştığınız, reflekslere dayalı bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’de oynanabilir olan arcade oyunda Güney Kutbu’nda yaşayan bir grup insanın hayatını korumaya çalışıyorsunuz. Havada uçuşan füzeler, top mermilerini durdurabilecek tek kişi sizsiniz.

Mükemmel ötesi grafiklere sahip olmamasına karşın boş zamanlarda gidebilecek zevkli mobil oyunlardan. Oyun Güney Kutup bölgesinde geçiyor. İnsanların yaşayabildikleri tek yer olan Güney Kutbu’nda çatışmaları önlemek için mücadele eden pasifistlerden birinin yerine geçiyorsunuz. Savaş ortamını bitirmek, güvenliği sağlamak için bulunduğunuz bölgede tek başınasınız ve sadece bazukaya sahipsiniz. Cephaneniz de sınırlı… Bulunduğunuz yerden çıkmadan füze, top mermilerine nişan alarak savaşı durdurmaya çalışıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Hyper Jobs

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!