Hyper Hotel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir simülasyon oyunu

Hyper Hotel, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda farklı oyunlar oynayarak eğlenceli zaman geçiriyorsunuz.

Renkli görsellerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı Hyper Hotel oyununda odaları düzeltmekten müşterilere yardım etmeye kadar pek çok işi yapmaya çalışıyorsunuz. İşletmenin tüm işleriyle ilgilenmeniz gereken oyunda hem zevkli zaman geçirebiliyor hem de becerilerinizi sınayabiliyorsunuz. Misafirlerinizi memnun etmek için elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda elinizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele etmeniz gerekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Hyper Hotel mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Hyper Hotel oyunu aynı zamanda Türk şirket Suji Games tarafından piyasaya sürülmüş durumda. Hyper Hotel oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hyper Hotel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir simülasyon oyunu

Hyper Hotel, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda farklı oyunlar oynayarak eğlenceli zaman geçiriyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olan Hyper Hotel oyununda zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Renkli görsellerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı Hyper Hotel oyununda odaları düzeltmekten müşterilere yardım etmeye kadar pek çok işi yapmaya çalışıyorsunuz.

İşletmenin tüm işleriyle ilgilenmeniz gereken oyunda hem zevkli zaman geçirebiliyor hem de becerilerinizi sınayabiliyorsunuz. Misafirlerinizi memnun etmek için elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda elinizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele etmeniz gerekiyor.

Hyper Hotel oyunu aynı zamanda Türk şirket Suji Games tarafından piyasaya sürülmüş durumda. Hyper Hotel oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hyper Jobs

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Hotel Dracula

    Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.
  • Monster Hotel

    Monster Hotel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Hyper Airways

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Hotel Empire Tycoon APK

    Hotel Empire Tycoon APK Android oyununda kendi otel imparatorluğunuzu kuruyorsunuz. Otel işletme oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Hyper Life

    Seçimlerin ile oyunu sen yönet.
  • Grand Hotel Mania

    Müşterilerinize eğlenceli oteller inşa edin ve onları ağırlayın.
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu