Hyspherical 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Hyspherical 2, küreleri geometrik şekillere yerleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Hyspherical 2, geometrik şekillerle içli dışlı olduğumuz bulmaca oyunu ve Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabiliyoruz. Oyunda tek yaptığımız renkli küreleri farklı geometrik şekillere yerleştirmek ancak şekiller o kadar orjinalki bazı bölümleri birkaç defa oynamamız gerekebiliyor.

Kafanımızı çalıştırarak ilerleyebildiğimiz zorlu o bir o kadar eğlenceli bulmaca oyununda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde karşımıza farklı geometrik şekiller çıkıyor. Tahmin edeceğiniz üzere geometrik şekiller ilerledikçe çok daha karmaşık yapıda karşınıza çıkıyor. Bölümleri geçmek için yapmamız gereken kendi yörüngelerinde durmadan hareket eden renkli küreleri geometrik şekillere yerleştirmek. Bunun için geometrik şeklin içerisine dokunmak yeterli oluyor. Lakin yerleştirdiğimiz kürelerin birbirine değmemesi gerekiyor. Her bölümde birden fazla geometrik şeklin olması ve bazı bölümlerde şekillere engel yerleştirilmesi oyunun zorluk düzeyini tepe noktaya çekiyor.

Erkan Calp

Hyspherical 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
72.5 MB DOSYA BOYUTU

Hyspherical 2, iPhone ve iPad cihazlarınızda keyifli vakit geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Hyspherical 2, Game Analytics ve Monkeybin stüdyolarının ortak çıkardığı oldukça zor bir bulmaca oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınızdan oynayabileceğiniz bu bulmaca oyununda, farklı geometrik şekilleri birbirine değmeyecek şekilde yerleştirerek, tam tur dönene kadar birbirleriyle temasa girmemelerini sağlamaya çalışıyoruz.

Hyspherical 2 oyununun temeline bakacak olursak, ilk hoşuma giden özelliği tasarımı oldu. Grafik oldukça sade ve mütevazi görünüyor. Bulmaca oyunlarında görmeye alışık olduğumuz ve bizim odaklanmamızı sağlayacak şekilde basit bırakılmış. Birbirine bağlanmış biçimde duran geometrik şekillerin üzerine iyi hesaplama yaparak elimizdeki topları yerleştirmek. Zaten oyunun amacında da bu var. Kolaydan zora doğru giden bölümlerde gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışıyoruz.

Özellikleri:

  • 100'den fazla geometrik zorluk
  • 8 farklı şekil
  • Rahatlatıcı ve odaklanmanızı sağlayan müzikler
  • Facebook ile entegre olabilme

Reflekslerinize ve hesaplama kabiliyetinize güveniyorsanız Hyspherical 2 oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bulmaca oyunları arasında kendine farklılık arayanların denemesini mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Hyspherical 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Hyspherical 2, renkli küreleri birbirlerine dokunmayacak şekilde geometrik şekillere yerleştirmeniz gereken bir oyun.

Hyspherical 2, iç içe geçirilmiş farklı geometrik şekillere renkli küreleri yerleştirmeye çalıştırdığımız zorlu bulmaca oyunu. Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkan popüler oyunda 150 bölüm boyunca birbirinden karmaşık tasarlanmış geometrik şekillerle baş başa kalıyoruz.

Geometrik şekiller üzerine kurulu bulmaca oyunlarından Hyspherical’ın devam oyununda bölümler daha da zorlaştırılmış. Oyuna ısındırma bölümlerini geçmemizin ardından içine engeller konulmuş son derece karmaşık şekillere küreleri yerleştirmemiz isteniyor. Kendi yörüngelerinde dönen renkli küreleri birbirlerine değmeyecek şekilde yerleştirmek oyunun ortasından sonra oldukça zorlaşıyor. 150 bölümü az görebilirsiniz ancak final bölümünü görmek için oldukça uzun harcamanız gerekiyor.

Küreleri geometrik şekillere yerleştirmek için ekrana dokunmamız kafi lakin dediğim gibi her kürenin birbirine değmemesi kuralı var. Küreleri gelişigüzel yerleştirmemeniz, öncelikle şekli incelemeniz gerekiyor. Bazı bölümleri tek seferde geçmeniz mümkün olmayabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • KAMI 2

    KAMI 2, geometrik şekillerle karşı karşıya geldiğiniz zorlu Android bulmaca oyunu.
  • Kelime Avı 2

    Kelime Avı 2 mobilc ihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Pinch 2 Special Edition

    Pinch 2 Special Edition keyifle oynayabileceğiniz muhteşem bir bulmaca oyunu.