I Monster: Dark Dungeon Roguelike

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.

DreamSky’ın başarılı mobil oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan I Monster: Dark Dungeon Roguelike mobil bir macera oyunudur.

Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapımda bol efektli bir RPG dünyası bizleri karşılıyor olacak. Kötülüklere karşı savaşacağımız oyunda kendi karakterimiz ile ilerleyecek ve ilerledikçe de benzersiz düşman modelleri ile karşı karşıya geleceğiz. Çok sayıda farklı maceranın yer aldığı yapımda oyuncular özel bir beceri sistem ile karşılaşacaklar.

Oyuncular özel beceri sistemi ile çeşitli karakterler arasında seçimler yapabilecek bol ekipman ile düşmanları etkisiz hale getirebilecekler. İki farklı mobil platformda oyuncular tarafından oldukça beğenilen mobil macera oyunu 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Google Play’de 5 üzerinden 4.1 gibi bir inceleme skor puanı alan yapım başarılı gidişatına devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

I Monster: Dark Dungeon Roguelike

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
241.8 MB DOSYA BOYUTU

Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.

Mobil macera oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen I Monster: Dark Dungeon Roguelike şu sıralar oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor.

Dreaksky gibi ünlü bir isim tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak piyasaya sürülen I Monster: Dark Dungeon Roguelike bizlere birbirinden farklı maceralar sunacak.

Basit arayüzleri ve kullanıcı dostu grafik açıları ile her kesimden oyuncuya hitap eden yapımda oyuncular görsel efektler eşliğinde düşmanlar ile karşı karşıya gelecek ve mücadele edecekler. Heyecan verici mücadelelere tanıklık edeceğimiz oyunda bol ekipman bizleri bekliyor olacak.

Çeşitli karakterlerin de yer aldığı oyunda beceri sistemi eşliğinde karakterlerimizi geliştirebilecek ve daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Rasthgele haritalar da mücadele edecek ve aksiyon dolu anlar yaşayacağız.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Dungeon Survivor

    Sonsuz zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Trick Art Dungeon

    Kayıp çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışacağız.
  • Yokai Dungeon

    Rastgele oluşturulan zindanları geçmeye çalışacağız.
  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.