I Shot the Sheriff

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

I Shot the Sheriff, retro görselli ateş etme oyunu.

I Shot the Sheriff, eski DOS oyunlarını hatırlatan görselleriyle öne çıkan sonsuz ateş etme oyunu. Vahşi Batı’da haydutları yakalamakla görevli bir kovboyun yerine geçtiğimiz oyunda kasabaya korku salan suçluları bazen silahımızı kullanarak bazen de yumruklarımızla cehenneme yolluyoruz.

Ödül avcısı olarak görevimiz kasabada bir tane bile haydut kalmamasını sağlamak. Haydutları şerife canlı olarak teslim etmek yerine onlara kurşunumuzu tattırıyoruz. Karşımızda durmadan çıkan haydutları silahımızı ustalıkla vurarak birer birer temizliyoruz. Yeterince seri olamazsak kalbimize isabet eden tek kurşunla kanlar içinde yere yığılıyoruz.

Tabanca, av tüfeği, keskin nişancı tüfeği elimize ne geçerse haydutların canını alıp yüksek puan yapmaya başlıyoruz. Ateş etmek için ekranın sağ ve sol yanını kullanıyoruz. Solda çıkan haydutları vurmak için sola, sağda çıkanları vurmak için de sağa dokunuyoruz. Yani hedef tutturmakla uğraşmıyoruz. Kovboy oyunlarından keyif alıyorsanız görselleriyle nostalji yaşatan bu oyunu Android cihazınıza indirmenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

I Shot the Sheriff

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
77.1 MB DOSYA BOYUTU

I Shot the Sheriff, herkesin büyük bir keyifle oynayabileceği, sürükleyici ve dikkat gerektiren bir arcade oyun.

I Shot the Sheriff, iPhone ve iPad cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri nefes kesen bir arcade oyunu arayışında olan oyunseverlerin gözden kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Retro karakteriyle öne çıkan bu oyunda, kasabaya bela olan haydutları durdurmaya çalışıyoruz. Sürekli olarak saldırıda bulunan bu haydutları ortadan kaldırabilmek için silahlarımızı kullanmamız gerekiyor. Ekranın sağ ve sol bölümlerine tıklayarak silahlarımızla ateş edebiliyoruz.

Fakat bu noktada dikkat etmemiz gereken önemli bir nokta var. Haydutların arasına karışan kasaba şerifi adeta reflekslerimizi test ediyor. En ufak bir dikaktsizlik sonucu kasabanın şerifini vurursak oyunu kaybetmiş sayılıyoruz. Bu yüzden hızlı bir şekilde ateş ederken şerifi görürsek hemen diğer tarafa ateş etmemiz gerekiyor.

I Shot the Sheriff'te açılabilir 9 farklı silah var. Bunlara Wolverine'in pençeleri de dahil. Bu tarz detaylar oyuna keyifli bir hava katıyor. Mücadelelerimiz 3 farklı ortamda gerçekleşiyor.

Game Center desteği sayesinde arkadaşlarımıza karşı da mücadele edebilmemizi sağlayan I Shot the Sheriff, arcade oyun türünü sevenlerin ilgisini çekecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sling Shot Bounce Attack

    Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Sheriff vs Cowboys

    Kasaba halkını haydutlardan koruyun.
  • Frozen Free Fall: Icy Shot

    Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Swing Shot

    Android Swing Shot, özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif seçenekler sunmayı başarıyor. Onlara ormanın efendisi olduğunuzu ispat edin.
  • Color Shot

    Color Shot, saatleri vurarak ilerlediğiniz zorlu refleks oyunu.
  • One Shot

    One Shot, her bölümü ayrı heyecanlı olan ve ilerleyen bölümlerde sizi oldukça zorlayacak olan eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Kill Shot Bravo

    Kill Shot Bravo bolca aksiyon içeren bir keskin nişancı oyunudur
  • Kill Shot

    Kill Shot, nişancı tüfeğiniz ile rakiplerinizi hedef alarak hepsini yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.