iA Writer

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yazı yazma uygulamasıdır.

iA Writer, Android cihazlarınıza indirip kullanabileceğiniz bir yazı yazma uygulamasıdır. İlk başta iOS için çıkan ve senelerdir insanların severek kullandıkları uygulama nihayet Android cihazlara da geldi.

Mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz pek çok yazı yazma uygulaması olduğunu biliyoruz, bu yüzden neden bunu tercih edeyim diye sorabilirsiniz. iA Writer'ın en önemli özelliği minimalist yapısı diyebilirim.

Örneğin çok hızlı bir şekilde bir ödevi ya da raporu hazırlamanız gerekiyor ve dikkat dağıtıcı hiç bir şey olsun istemiyorsanız. iA Writer size bu rahatlığı ve konstantrasyonu sağlıyor çünkü gayet minimalist bir arayüze ve kullanıma sahip.

Uygulamayı kullanması da gayet kolay diyebilirim. Zaten karmaşık düzenleme özelliklerine sahip olmadığı için fontlarla veya renklerle uğraşmıyorsunuz. Tek yapmanız gereken yazmak istediklerinize konsantre olmak oluyor.

Bunun dışında odaklama modu o anda yazdığınız cümleye odaklanmanızı sağlıyor. Ayrıca Markdown özelliği sayesinde dökümanlarınızı, elinizi klavyeden çekmeden düzenleme şansına sahip oluyorsunuz.

Uygulama ile yazdığınız dökümanlar kolayca Dropbox'a senkronize oluyor.  Bu sayede yazdıklarınıza nerede olursanız olun kolayca erişebiliyorsunuz. Kısaca gerçek bir verimlilik artırma uygulaması olduğunu söylemek mümkün.

Eğer siz de bu tarz bir yazı yazma uygulaması arıyorsanız, iA Writer'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

iA Writer

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yazı yazma uygulamasıdır.

iA Writer, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirip kullanabileceğiniz bir verimlilik ve yazı yazma uygulamasıdır. Fiyatı ilk bakışta yüksekmiş gibi görünse de uygulamayı kullandığınızda size sunduğu rahatlıklardan ötürü bu paraya değdiğini göreceksiniz.

Farklı ve yenilikçi bir yazı yazma deneyimi sunan uygulama, tamamen kullanıcı rahatlığı üzerine geliştirilmiş diyebilirim. Özellikle minimalist kullanımı ve yapısı ile dikkat çeken uygulamanın arayüzü de bir o kadar sade ve kullanışlı.

Uygulama üzerinde hızlıca hazırlamanız gereken ödevleri, raporları, yazıları, veya o anda aklınıza gelen ve unutmak istemediğiniz notları kolayca tutabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama yazdığınız bütün dökümanları basit txt gibi formatlarda tutarak Dropbox ve iCloud üzerine atıyor, böylece istediğiniz yerden erişebiliyorsunuz.

iA Writer'ın sunduğu en büyük özellik karmaşık düzenleme seçeneklerine sahip olmaması. Renklerle, fontlarla uğraşmak yerine tamamen yazacağınız yazıya konsantre olabiliyor ve bütün dikkatinizi yazınıza verebiliyorsunuz.

Bütün bunlarla birlikte uygulamanın odaklama modu o an yazdığınız cümleye odaklanmanızı sağlarken Markdown özelliği  dökümanlarınızı, elinizi klavyeden çekmeden düzenleme şansını size tanıyor.

Sık sık yazı yazan bir insansanız ve bu konudaki verimliliğinizi artırmak istiyorsanız iA Writer tam aradığınız uygulama olabilir.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Writer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yazı yazma uygulamasıdır.
  • Call Writer

    Call Writer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki telefon görüşmeleriniz esnasında kolayca notlarınızı tutabiliyorsunuz.
  • MonoSpace Writer

    Android telefonlarınızda kolayca not alabilir, bu notları bulut depolama ya da sosyal ağlarda kolaylıkla paylaşabilirsiniz.
  • Writer Simulator 2

    Yazarlık mesleğine adım atarak kendi kitaplarınızı yazabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.