İBB Navi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,969 TOPLAM İNDİRME

İBB Navi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ücretsiz Android canlı navigasyon uygulaması.

İBB Navi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbullulara özel hazırladığı navigasyon uygulaması.

Günden güne büyüyen İstanbul’da yaşayan herkesin Android telefonunda olması gerektiğini düşündüğüm canlı navigasyon app ile anlık trafik yoğunluk durumunu görmekten otoparkların doluluk bilgilerine ulaşmaya, nöbetçi eczaneleri hızlıca öğrenmekten toplu ulaşım veya arabanızla kısa sürede hedefinize ulaştıran rotaları görmeye bir navigasyon harita uygulamasından bekleyeceğiniz her şey mevcut.

Hem telefon hem de tablette kullanılabilen İstanbul özel canlı navigasyon uygulaması İBB Navi, beta sürümde indirilmeye açılmasına rağmen sorunsuz kullanım deneyimi sunuyor; arayüz ve menüleri de kullanıcı dostu, sade hazırlanmış.

İstanbul’a yeni ayak basanlar için daha da önem kazanan ücretsiz navigasyon uygulamasının en beğendiğim özelliklerinden birisi; rotayı anlık trafik yoğunluk bilgilerine göre oluşturması. Bu sayede gideceğiniz noktaya trafiğe çok takılmadan, çok daha kısa sürede gidebiliyorsunuz. Alternatif rotalar, toplam mesafe, tahmini varış süresi gibi ek bilgiler elbette ekranınıza düşüyor. Hedef noktaya arabanızla değil de toplu taşıma araçlarını kullanarak gitmek istediğinizde İETT, Toplu Taşıma ve Metro Hatları karşınıza çıkıyor. Daha da güzeli seçtiğin yerin sokak görünümüne göz atarak detaylı bilgi alabilmeniz.

Erkan Calp

İBB Navi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
384 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

İBB Navi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iPhone ve iPad kullanıcıları için ücretsiz indirmeye açtığı navigasyon uygulaması.

İBB Navi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbullulara özel sunduğu en kapsamlı canlı navigasyon uygulaması. Nüfusu günden güne artan, birçok yatırımın yapıldığı İstanbul şehrine yeni ayak basmış, hatta yaşayanların dahi kullanabileceği navigasyon uygulaması hem iPhone hem de iPad ile uyumlu. Telefonda da tablette de kullanıcı dostu, sade arayüz sunuyor.

İstanbul ve Marmara Bölgesi'ni kapsayan, anlık trafik yoğunluğunu göstermekten toplu ulaşım seçeneklerine, otoparkların doluluk bilgilerinden nöbetçi eczanelerin yerine; bir navigasyon uygulamasında kişinin ihtiyaç duyabileceği tüm özellikler İBB Navi’de mevcut.

Gideceğiniz noktaya arabayla veya toplu ulaşım seçenekleriyle olabildiğince kısa sürede ulaşmanıza yardımcı olan İBB Navi uygulamasında yok yok. Sesli komutla gideceğiniz yeri arama ve favorilerinize ekleme, seyahat planlama, İETT – Toplu Taşıma ve Metro Hatları seçenekleriyle alternatif sunma, trafik durumunu canlı olarak izleme, trafik bilgisi alma (yolda kaza, yol çalışması veya trafik akışını etkileyen herhangi bir olumsuz durum varsa otomatik olarak yeni rota çizmesini beğendim), sokak görünümü, gece – gündüz modu ve daha saymakla bitmeyecek özellik İBB Navi’de mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • İBB CepTrafik

    İBB CepTrafik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş olan trafik uygulamasıdır.
  • ibb BeyazMasa

    ibb BeyazMasa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş şikayet ve öneri platformudur.
  • İBB İmar Sor

    İBB İmar Sor uygulamasında İstanbul üzerindeki imar planlarını sorgulayabiliyorsunuz.
  • İBB İstanbul

    İstanbul'da faydalanabileceğiniz tüm hizmetlere İBB İstanbul uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.
  • İBB KURBAN

    Kurban ibadetine dair her şey İBB Kurban mobil uygulamada
  • İBB Koronavirüs

    İBB Koronavirüs Android: Resmi kaynaklardan koronavirüs son durum, İnteraktif koronavirüs haritası
  • İBB Kültür

    İBB Kültür uygulaması İstanbul'daki güncel kültür ve sanat etkinliklerini sizlere sunuyor.