İBB Radyo

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

İstanbul'da yaşayan kullanıcılar, kent trafiğine dair en hızlı ve güncel bilgileri İBB Radyo uygulamasından öğrenebiliyorlar.

İBB Radyo uygulaması ile Android cihazlarınızdan İBB Trafik Radyosunu dinleyebilir ve kent trafiğine ilişkin bilgileri anında öğrenebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve İstanbul’da yaşayan sürücülere faydalı olması amacıyla yayınlarını sürdüren İBB Radyo, artık mobil cihazlarda da kullanılabiliyor. Vatandaşları trafik konusunda en doğru ve hızlı şekilde bilgilendirmeyi amaçlayan İBB Radyo, aynı zamanda ülke ve dünya gündemine dair bilgiler de sunuyor.

Türkiye ve dünya gündemine dair haberlerin yer aldığı haber kuşaklarını da sizlere sunan İBB Radyo uygulamasında, Anadolu-Avrupa ve Avrupa-Anadolu yönlerindeki trafik sıkışıklığını takip edebilirsiniz.Yol çalışmaları, arıza yapan araçlar, kaza ve yoğunluk gibi bilgilerin yer aldığı İBB Radyo uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

İBB Radyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
21.9 MB DOSYA BOYUTU

İstanbul trafiğine dair son gelişmeleri İBB Radyo uygulaması üzerinden öğrenebilirsiniz.

İBB Radyo uygulaması, İstanbul’da yaşayan araç sürücülerinin trafik durumuna ilişkin en doğru bilgileri iOS cihazları üzerinden öğrenebilmelerini sağlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve sürücülere en hızlı ve en güvenilir bilgileri vermek amacıyla yayın hayatını sürdüren İBB Trafik Radyosu’nu artık mobil cihazlarınızdan da takip edebilirsiniz. Acilen gitmeniz gereken yerler varsa ve yolda vakit kaybetmek istemiyorsanız, İBB Radyo uygulamasını kullanarak yol çalışmaları, arıza yapan araç bilgileri, kazalar ve aşırı yoğunluk bilgilerini anında öğrenebilirsiniz.

Avrupa-Anadolu ve Anadolu-Avrupa yönlerindeki trafik yoğunluğunu sizlere sunan İBB Radyo uygulamasında, ülke ve dünya gündemine dair son gelişmeleri de haber kuşaklarında öğrenebiliyorsunuz. 24 saat kesintisiz yayın yapan ve trafik konusunda en güvenilir bilgiyi sizlere sunan İBB Radyo uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Akıllı Radyo

    Akıllı Radyo uygulaması mobil cihazlarınızda online radyo dinleme keyfini sizlere sunuyor.
  • Diyanet Radyo TV

    Diyanet Radyo TV ile dilediğiniz her yerden canlı yayınları takip edebilmeniz mümkün.
  • Alem FM

    Alem FM uygulaması ile canlı yayınları dilediğiniz her yerden takip edebilmeniz mümkün.
  • Radyo.FM

    En iyi Türkçe canlı radyo dinleme uygulaması Radyo.FM yayınlandı.
  • Canlı TV APK

    Canlı TV (APK), dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde hızlı bir şekilde canlı televizyon izlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulaması.
  • Radyo Dinle APK

    Yerel ve ulusal tüm radyo kanallarını Radyo Dinle uygulamasından kolayca dinleyebilirsiniz.
  • Radyoland

    Radyoland uygulamasını kullanarak dilediğiniz her yerden radyo dinleyebilirsiniz.
  • Koreantürk Radyo

    Koreantürk Radyo, Kore'de popüler olan pop şarkılarını dinlemek, Koreantürk radyosunu canlı takip edebilmek ve DJ performanslarını kaçırmamak için kullanabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir radyo uygulaması.