iBomber 3

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

iBomber 3 ilginç ve eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan bir mobil savaş oyunudur

iBomber 3 eğer bir ağır bombardıman uçağına atlayıp düşman hatlarına sızarak bomba yağdırmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan iBomber 3'de 2. Dünya Savaşı yıllarına geri dönüyoruz ve B-17 ve Lancaster gibi tarihi bombardıman uçaklarına pilotluk edebiliyoruz. Müttefiklerin tarafında yer aldığımız oyunda bize verilen görevlerde karada düşman kışlalarını, fabrikalarını ve askeri üslerini bombalarken denizde de savaş gemilerini ve düşman filolarını yok etmeye çalışıyoruz. Bu maceramız bizi dünyanın farklı noktalarına taşımakta. 2. Dünya Savaşı'nın büyük bölümünün geçtiği topraklar olan Avrupa topraklarının yanısıra Akdeniz üzerinde, Kuzey Afrika'da ve Pasifik Okyanusu'nda düşmanla yüzleşiyoruz.

iBomber 3 bize hem gündüz geçen hem de gece geçen bombardıman görevleri sunuyor. Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan oyunda temel olarak yerdeki hedeflere nişan alıyoruz ve bombaları aşağı doğru bırakarak bu hedefleri vuruyoruz. Oyunun hoş 2 boyutlu grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Patlama efektleri ise yüksek kaliteye sahip. Oyunun kontrolleri oldukça basit, genel olarak iBomber 3 oynarken kontroller açısından sıkıntı yaşamıyorsunuz.

iBomber 3 boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir yapım.

Can Erdil Şentürk

iBomber 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
294 MB DOSYA BOYUTU

iBomber 3, 2. Dünya Savaşı'nda geçen bir savaş oyunudur

iBomber 3 boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerizde oynayabileceğiniz iBomber 3'de ilginç bir oyun yapısı mevcut. Oyunda bir ağır bombardıman uçağının pilotu olarak göreve başlıyoruz ve düşman hatlarına sızarak bize verilen hedefleri yok etmeye çalışıyoruz. iBomber 3'ü kuşbakışı kamera açısından oynamaktayız. Uçağımızın içerisinden aşağıyı görerek hedeflere nişan alıyoruz ve hedeflerin üzerine bombaları bırakarak isabet ettirmeye çalışıyoruz.

2. Dünya Savaşı'nda geçen bir hikayeye sahip olan iBomber 3'de müttefiklerin yanında yer alarak farklı cephelerde ordularımıza yardımcı oluyoruz. Bu görevlerde Avrupa topraklarının yanısıra Akdeniz sularının, Kuzey Afrika çöllerinin veya Pasifik Okyanusu'nun üzerinde de uçuş yapıyoruz. Gündüz vakti geçen görevlerin yanında gece de görevlere çıkabilmekteyiz. Oyunun 2 boyutlu grafikleri oldukça başarılı çizimlerden oluşuyor. iBomber 3'ün görsel olarak göze hoşi göründüğünü söyleyebiliriz.

Eğer B-17 veya Lancaster gibi tarihi ağır bombardıman uçaklarını kontrol etmek isterseniz iBomber 3 hoşunuza gidebilecek bir mobil savaş oyunu olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BOWMAX

    Post apokaliptik dünyada geçen 3'e 3 atıcılık savaş oyunu
  • Stupid Zombies 3

    Stupid Zombies 3 aksiyon ve eğlence dolu bir zombi oyunudur
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.
  • Eternity Warriors 3

    Eternity Warriors 3 yüksek kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Gun Club 3

    Gun Club 3, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Age 3

    Zombie Age 3, birbirinden korkutucu zombilerle mücadele etmeniz gereken bir aksiyon oyunudur.
  • Overkill 3

    Overkill 3 türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir mobil TPS aksiyon oyunu
  • Hopeless 3: Dark Hollow Earth

    Hopeless 3: Dark Hollow Earth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur