Ice Age Avalanche

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
415 TOPLAM İNDİRME
102.9 MB DOSYA BOYUTU

Ice Age Avalanche, Windows 8 cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Ice Age Avalanche sevilen animasyon filmi Buz Devri'nin kahramanlarını ve eğlenceli bir oyun yapısını bir araya getiren bir eşleştirme oyunu.

Windows 8 işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu renk eşleştirme oyunu size renkli bir oyun tecrübesi sunuyor. Oyunda Sid, Many ve Diego gibi Ice Age kahramanlarımızla birlikte hazine avına çıkıyoruz ve bu gizemli hazinenin sırlarını çözmeye çalışıyoruz. Bu sürükleyici maceramız boyunca Buz Devri dünyasının farklı mekanlarını ziyaret ediyoruz ve bölüm bölüm ilerleyerek hazineye doğru yol alıyoruz. Her bölümde karşımıza meyveler çıkıyor. Bu meyveleri birleştirerek onları yok ediyor ve bölümü tamamlayarak bir sonraki bölüme geçiyoruz.

Ice Age Avalanche'da temel amacımız oyun tahtasında yer alan meyvelerden aynılarını bir araya getirmek. En az 3 meyveyi bir araya getirdiğimizde meyveler patlıyor. Ayrıca oyuna heyecan katan çeşitli bonuslar bize avantaj sağlayabiliyor. Oyun boyunca farklı Ice Age kahramanlarımızı karşımıza çıkabiliyor. Oyunun tek kişilik oyun modu kendi içerisinde farklı görev türleri içeriyor. Ayrıca diğer oyunculara karşı oyunu oynamak ve rekabetin heyecanını tatmak isterseniz oyunun online modunu deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Ice Age Avalanche

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
526 TOPLAM İNDİRME

Ice Age Avalanche mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunudur

Ice Age Avalanche eğer ülkemizde Buz Devri ismiyle tanınan Ice Age animasyon filmlerini seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir eşleştirme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu olan Ice Age Avalanche'da Sid, Manny ve Diego gibi kahramanlarımızla birlikte eğlenceli bir maceraya atılıyoruz. Oyunda temel olarak gizemli bir hazinenin peşine düşerek Buz Devri dünyasında uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Oyunda haizeneye ulaşmak için çok sayıda bölümü geçmemiz gerekiyor. Bölümleri geçmek için ise karşımıza çıkan meyveleri eşleştiriyoruz. 3 veya daha fazla sayıdaki aynı türden meyveyi birleştirdiğimizde meyveler patlıyor ve buzlar kırılıyor. Bütün meyveleri patlattığımızda ise bir sonraki bölüme geçiyoruz.

Ice Age Avalanche renkli grafiklerle ve bağımlılık yapan bir oynanışla donatılmış bir oyun. Oyun içerisinde favori Buz Devri kahramanlarınızı görebileceğiniz gibi farklı mekanlara da konuk olabiliyorsunuz. Oyun içerisinde oyun severlere birçok farklı oyun modu da sunuluyor. Dilerseniz oyunu tek başınıza oynayabiliyor, dilerseniz arkadaşlarınıza karşı oynayabiliyorsunuz ve rekabetin heyecanını yaşayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Ice Age Avalanche

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Ice Age Avalanche, Gameloft'un Ice Age severler için hazırlamış olduğu oynaması eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunu.

Ice Age Avalanche, çocukların hayranı olduğu Ice Age filminin teması işlenerek geliştirilen ve içerisinde filmin ana karakterleri Sid, Manny ve Diego'nun da bulunduğu bir iOS bulmaca oyunu.

Bulmaca oyunu kategorisinde yer almasına rağmen neredeyse kendi başına bir kategori haline gelmiş durumda olan eşleme oyunlarından bir tanesi olan Ice Age Avalanche'de amacınız 3 adet aynı meyveyi yanyana getirip eşlemek.

Oyun alanındaki meyveleri eşleyebilmek için parmağınızla istediğiniz yöne doğru oynatabiliyorsunuz. Eğer yaptığınız hamle sonuunda en az 3 adet aynı meyve yanyana getirebilirsiniz patlıyorlar ve puan kazanıyorsunuz.

Online olarak arkadaşlarınız ile birlikte de oynayabileceğiniz Ice Age Avalanche, iPhone ve iPad kullanıcılarının keyifli vakit geçirebileceği en iyi bulmaca oyunları arasında yer alıyor diyebilirim.

Eğer Ice Age filmlerini izlediyseniz filmdeki Sid, Manny ve Diego karakterlerini e biliyorsunuzdur. Onlara yardım etmek için oyunu hemen ücretsiz olarak indirin ve oynamaya başlayın.

Barış YANIK

Ice Age Avalanche

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Ice Age Avalanche ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunudur

Ice Age Avalanche eğer Candy Crush tarzı renk eşleştirme oyunlarından hoşlanıyorsanız denemekten keyig alacağınız bir mobil eşleştirme oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu olan Ice Age Avalanche, ülkemizde Buz Devri adıyla tanınan Ice Age animasyon filmlerindeki favori kahramanlarımız ile maceraya atılabilmemizi mümkün kılıyor. Sid, Diego ve Manny unutulmuş bir hazine peşine düşünce bize de onlara katılmak düşüyor. Oyunda Buz Devri'in farklı mekanlarını ziyaret ederek karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Her bölümde karşımıza fakrlı meyveler çıkıyor. Bize düşen görev bu meyvelerden aynı türde olanları birleştirmek ve onları yok etmek. Oyun tahtasında meyve kalmadığında bölümü geçiyoruz ve hazineye daha da yaklaşıyoruz.

Ice Age Avalanche içerisinde birçok farklı bölüm bulabileceğiniz gibi farklı oyun modları da bulabilirsiniz. Dilerseniz tek başınıza oyunu oynayabiliyorsunuz, dilerseniz online modda diğer oyuncularla karşılaşarak oyunu daha heyecanlı hale getirebiliyorsunuz. Ice Age Avalanche'da bölümleri eğlenceli hale getiren bonuslar da yer alıyor.

Ice Age Avalanche güzel görünen renkli grafiklerle süslenmiş. Her yaştan oyun severe hitap eden oyun kısa sürede bağımlılık yapabiliyor.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/158177/satilmis-erdogan

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ice Age 2: The Meltdown

    Oyun İlginç ve Şaşırtıcı Güzel Bir Oyun
  • Broken Age

    Broken Age, point and click türünde bir macera oyunudur
  • Generation Zero

    Generation Zero, açık dünyaya oynanan co-op oyunudur.
  • theHunter: Call of the Wild

    theHunter: Call of Wild, Avalanche Studios tarafından geliştirilen bir tür avcılık simülasyonu oyunudur.
  • Just Cause 4

    Just Cause 4, Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan, aksiyona doyacağınız bir oyundur.
  • Age of Empires 4

    En iyi PC strateji oyunu serisi Age of Empires 4. oyunu ile karşımızda! Age of Empires IV, Steam'de!
  • Age of Empires II: The Age of Kings

    Age of Empires II: The Age of Kings, Age Of Empires oyununun geliştirilerek daha iyi ve heyecanlı hale getirilen ikinci versiyonudur.
  • Dragon Age: Origins

    Dragon Age: Origins ile bu görkemli serinin nasıl başladığını görün.