Idle Concert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Idle Concert, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Kolay oynanışı ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken Idle Concert oyununda bir konser alanını organize ediyor ve para kazanıyorsunuz. Renkli görselleri ve eğlenceli deneyimiyle de dikkat çeken oyunda tek yapmanız gereken konser alanını geliştirerek daha fazla insana ulaşmak. Böylece hem kazandığınız para artıyor hem de daha çok insanın dikkatini çekebiliyorsunuz. Farklı konser alanlarını kontrol edebileceğiniz oyunda seviye atladıkça daha fazla para kazanabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir keyifle oynayabileceğini düşündüğüm Idle Concert oyunu telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Idle Concert oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Concert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
186 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir simülasyon oyunu

Idle Concert, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkan Idle Concert, para kazanıp eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bir oyundur. Eğlenclei bir deneyim sunan oyunda konserler organize ediyor ve para kazanıyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda daha fazla insanı konsere çekmek için mücadele ediyorsunuz. Oyunda tek yapmanız gereken konser alanını geliştirerek daha fazla insana ulaşmak. Böylece hem kazandığınız para artıyor hem de daha çok insanın dikkatini çekebiliyorsunuz. Farklı konser alanlarını kontrol edebileceğiniz oyunda seviye atladıkça daha fazla para kazanabiliyorsunuz.  Idle Concert oyununu sakın kaçırmayın.

Idle Concert oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Terrarium: Garden Idle

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Drops

    Eğlenceli deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Idle Snakes

    Eğlenceli deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Idle Roller Coaster

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Hyper Jobs

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Human Evolution

    Evrim simülasyon oyunu
  • Car Crusher!

    Zevkli bir simülasyon oyunu