Idle Flipper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil oyun

Idle Flipper, zevkli ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Idle Flipper, bıçakları havaya fırlatıp tekrardan masaya saplamaya çalıştığınız bir oyundur. Sürükleyici bir atmosfere sahip olan oyunda tek yapmanız gereken bıçakları yeterli seviyede havaya fırlatmak ve tekrar masaya saplamak. Bıçağı ne kadar havaya atarsanız o kadar fazla puan kazanabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Puanlar kazandıkça arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda farklı bıçakların kilitlerini açabiliyor ve daha renkli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa saihp olan oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Idle Flipper oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Flipper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
414 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli ve keyifli bir mobil oyun

Idle Flipper, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyundur. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

En fazla sayıda bıçağı masaya saplamanız gereken bir oyun olan Idle Flipper, sürükleyici ve bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkıyor. Bir hayli kolay oynanışa sahip olan oyunda boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Oyunda bıçakları havaya fırlatıp tekrardan masaya saplıyorsunuz. Bıçağı ne kadar havaya fırlatırsanız o kadar fazla puan alabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda yüksek puanlara ulaşarak başka bıçakların kilitlerini de açabiliyorsunuz. Müptelası olabileceğiniz türden bir oyun olan Idle Flipper sizleri bekliyor. Basit bir oynanışa saihp olan oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Idle Flipper oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toll Idle

    Zevkli ve eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Idle Painter

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle World!

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Idle Mafia

    Idle Mafia: En iyi mafya simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu