Idle Theme Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Renkli dakikalar geçireceğiz.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan Idle Theme Park Tycoon şimdiye kadar ki en eğlenceli lunapark oyununu karşımıza çıkarıyor. İki farklı mobil platformlarda kısa sürede geniş kitlelere ulaşmayı başaran yapım renkli içerikleri ve eğlenceli oynanışı ile her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam ediyor. Hem Android hem de İOS platformunda oynanabilen yapım, basit arayüzlere ve kolay oynanabilir bir yapıya sahip.

Codigames imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapımda oyuncular hayallerindeki lunaparkı inşa edecek ve müşteri çekerek lunapark kralı olmaya çalışacaklar. Oyuncular tema parkında genel düzeni yaratacak ve rengarenk yapı ile eğlenceli bir atmosfer oluşturacaklar. Oyun içerisinde detaylı içerikler de yer alacak.

Oyun içerisinde özel güvenlikler kiralayabilecek, ziyaretçiler için konforlu alanlar inşa ederek onları memnun etmeye çalışacağız.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Theme Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
283.8 MB DOSYA BOYUTU

Renkli dakikalar bizleri bekliyor.

Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak oyunculara sunulan Idle Theme Park Tycoon mobil bir simülasyon oyunudur. Yayınlanmasından kısa bir süre sonra oyuncuların beğenisini kazanan ve şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam eden yapım ücretsi yapısı ile de yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Hayallerimizdeki lunaparkı inşa etmeye çalışacağımız oyunda eğlenceli ve bir o kadar da renkli bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Basit arayüzlere ve kullanıcı dostu bir oynanış yapısına sahip olan oyunda şaşırtıcı animasyonlar ve harika 3D grafik açıları yer alıyor. Detaylı içeriklerin yer aldığı yapımda oyuncular en iyi lunaparkı inşa ederek lunapark kralı olmaya çalışacaklar.

Birbirinden farklı eğlence araçları ile lunaparkımızı süsleyecek ve daha fazla ziyaretçi çekmeye çalışacağız. Oyuncular ziyaretçileri memnun bırakarak onların yeniden gelmelerini sağlayacaklar. Fantastik bir oynanışa sahip olan yapımda oyuncular ücretsiz olarak zaman geçirecekler. İki farklı mobil paltformda ücretsiz olarak yayınlanan oyun kısa sürede geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Theme Park Simulator APK

    Theme Park Simulator APK ile gerçekçi bir lunapark deneyimi yaşayacaksınız.
  • Idle Factory Tycoon

    Çeşitli ürünlerin üretildiği onlarca fabrikayı yönetebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.