Iesabel

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
701 MB DOSYA BOYUTU

Iesabel derin hikayesi ile öne çıkan bir aksiyon RPG oyunudur

Iesabel eğer Android işletim sistemini kullanan bir akıllı telefon veya tablet sahibiyseniz oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunudur.

Kendine has bir fantastik dünyada kurgulanmış bir hikayeye sahip olan Iesabel'de herşey yeryüzünün derinliklerinde uyumakta olan kadim bir şeytanın uyanması ile başlıyor. Bu kadim şeytan yeryüzüne çıkar çıkmaz çevresine terör salmaya başlamıştır ve her geçen an durum daha da kötüye gitmektedir. Biz, bu gidişatı durdurabilecek ve dünyanın kaderini değiştirebilecek tek kahraman olarak bu kadim şeytanın karşısına dikilmeli ve insanlığı kurtarmalıyız.

Bize gerçek zamanlı aksiyon sunan Iesabel Diablo'dan alışık olduğumuz hack & slash türünde oyun dinamiklerine sahip. Oyunda büyülü yeteneklerimizi kullanmamızı sağlayan büyü gücüne sahibiz ve düşmanalrımızı alt etmek için farklı özel yeteneklerimizi stratejik bir şekilde kullanmalıyız. Iesabel bize oldukça detaylı bir tek kişilik hikaye modu sunuyor. Dilersek oyunu 7 arkadaşımızla birlikte ortak olarak oynayabilmemiz de mümkün. 

Yüksek grafik kalitesine sahip Iesabel eğer bu türde oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Iesabel

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
963 MB DOSYA BOYUTU

Iesabel etkileyici bir hikayeye sahip bir rol yapma oyunudur

Iesabel iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz kaliteli bir rol yapma oyunudur.

Kendine has fantastik bir dünyaya sahip olan Iesabel'in hikayesi çağlardır yeryüzünün altında uyumakta olan kadim bir şeytanın dirilişiyle başlıyor. Bu kadim şeytan dirilişiyle yeryüzüne ölüm ve terör getirmiştir. Masum insanlar korunacak bir sığınak aramaktadırlar ve durum gittikçe kötüleşmektedir. Biz ise bu gidişatı durdurabilecek yeteneklere sahip bir kahramanı kontrol ederek insanlığı kurtarmaya ve bu kadim şeytanı yok etmeye çalışıyoruz.

Iesabel bize gerçek zamanlı aksiyon sunuyor. Hack & slash dinamiklerine sahip oyunda karşımıza çıkan yaratıkları kılıcımızı ve özel yeteneklerimizi kullanarak yok etmeli ve bize verilen görevleri tammalamalıyız. Oyunda ilerledikçe seviye atlıyoruz ve yeteneklerimizi geliştiriyoruz. Zindanlarda gizli hazineleri keşfederek güçlü büyülü eşyaları kullanabiliyoruz.

Iesabel derin bir hikaye örgüsüne sahip. Oyunu tek kişilik modda oynayabileceğimiz gibi 7 arkadaşımızla birlikte ortak olarak senaryo görevlerini yapabiliyoruz. Yüksek kalite grafiklere sahip oyun bu türdeki başarılı yapımlardan biri.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu