iFighter 2: The Pacific 1942

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
442 TOPLAM İNDİRME

iFighter 2: The Pacific 1942 bağımlılık yapıcı bir Android oyunudur.

iFighter 2: The Pacific 1942 akıcı bir oyun yapısıyla bolca aksiyonu bize sunan klasik tarzda bir uçak oyunudur.

Ücretsiz bir Android oyunu olan iFighter 2: The Pacific 1942, Super Laser: The Alien Fighter ve iFighter 1945 oyunlarının yapımcısı EpicForce tarafından geliştirilmiştir. Oyunlarında klasik atari oyunu havasını yaşatan EpicForce iFighter 2: The Pacific 1942'de de aynı havayı koruyor. Dikey 2 boyutlu shooter tarzındaki oyunda kuşbakışı görünümle savaş uçağımızı yönetiyoruz ve düşmanlarımızı avlamaya çalışıyoruz.

iFighter 2: The Pacific 1942'de 2. Dünya Savaşı'nda Japonya'da geçen bir hikayede kendimizi buluyoruz. Güçlü jet uçaklarıyla Japon imparatorluğuna karşı koyarak savaşta zaferi elde etmeye çalışmaktayız. Oyunda 8 farklı 2. Dünya Savaşı uçağından birini kullanabilmekteyiz. Bu çeşitlilik sayesinde oyunu tekrar oynayabilmemizin önü açılmakta. 3 farklı zorluk seviyesi sayesinde de oyunu çok kolay bir şekilde bitirmek yerine daha zorlayıcı bir şekilde bitirerek oyunun zevkini arttırabiliriz.

iFighter 2: The Pacific 1942 oldukça kaliteli HD çözünürlük grafiklere sahiptir. Kaliteli grafiklerle birlikte sunulan benzer kalitedeki müzik oyunun atmosferini tamamlamaktadır. Oyunda yer alan Armory Store üzerinden yeni uçaklar, özel silahlar, mühimmatlar ve yardımcı özellikler alınabilmekte.

Can Erdil Şentürk

iFighter 2: The Pacific 1942

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
238 MB DOSYA BOYUTU

iFighter 2: The Pacific 1942 ücretsiz ve oldukça eğlenceli bir iOS oyunudur

Eğer çocukluğunuzda Raiden ve 1942 gibi atari oyunlarının karşısında harçlıklarınızı yiyip bitirdiyseniz iFighter 2: The Pacific 1942 kesinlikle denemeniz gereken bir ücretsiz iOS oyunudur.

Bu iki klasik uçak oyununun sunduğu eğlenceyi aynı şekilde iPhone ya da iPad'imize taşıyan iFighter 2: The Pacific 1942'de kuşbakışı görüş açısından uçağımızı yönetiyoruz. Yukarıdan aşağıya doğru üzerimize gelen düşman uçaklarını yok etmeye çalıştığımız oyunda farklı tipte silahlar edinebiliyor ve bu silahları geliştirebiliyoruz.

iFighter 2: The Pacific 1942'in hikayesi 2. Dünya Savaşı'nda geçmektedir. Pasifik Okyanusu üzerindeki Japon adalarında Japon İmparatorluğu'na karşı mücadele veren bir müttefik pilotunu kontrol ettiğimiz oyunda Japonlar'ı savaş dışı bırakarak zafere giden yolu açmaya çalışmaktayız. Dönemin uçakları ve uçak gemileri oyunda yer alırken oyunun hiç bitmeyen aksiyonu sürekli bir heyecan sunmaktadır. 

HD kalitede olan iFighter 2: The Pacific 1942 grafikleri göze oldukça hoş görünmektedir. Akıcı ve canlı patlama efektleri kolay kontrollerle birleşince oyundan alınan keyif de artmaktadır. Oyunda birçok farklı düşmanla karşılaşırken kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla yüzleşerek bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz. iFighter 2: The Pacific 1942'de 7 değişik görev bizleri beklemekte. Bunun yanında 3 farklı zorluk seviyesi ve survival modu ile yeteneklerimizi sınamamıza imkan tanınmakta.

Oyunda 10 farklı 2. Dünya Savaşı uçağından birini kontrol edebilmekteyiz. Devasa bombardıman uçakları ve Japon avcı uçaklarıyla yüzleşiyor ve bu uçaklarımızın kendine has yeteneklerini sergileyebiliyoruz. Eğer klasik tada sahip olan ve görsel olarak geliştirilmiş oyunlardan hoşlanıyorsanız iFighter 2: The Pacific 1942'yi denemenizi tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1942 Pacific Front

    1942 Pacific Front sıra tabanlı bir mobil strateji oyunudur
  • iFighter 1945

    iFighter 1945 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • Air Fighter 1942 World War 2

    Air Fighter 1942 World War 2 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir uçak oyunudur
  • Ships of Battle: The Pacific

    Ships of Battle: The Pacific, Android telefon ve tablette ücretsiz oynanabilir gemi savaşı oyunu.
  • 1942 MOBILE

    1942 MOBILE, Capcom'un Android platformuna çıkardığı retro uçak savaş oyunu.
  • Pacific Wings

    Pacific Wings retro tarzda bir uçak oyunudur
  • Pacific Rim: Breach Wars

    Pasifik Savaşı hayranları için destansı bulmaca aksiyon rol yapma oyunu
  • Pacific Warships: Epic Battle

    Düşman gemilerini bulun ve batırın!