1942 Pacific Front

1942 Pacific Front

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 246
  • DOSYA BOYUTU 74 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici HandyGames

1942 Pacific Front sıra tabanlı bir mobil strateji oyunudur

1942 Pacific Front oyunculara 2. Dünya Savaşı'nın heyecanını yaşatmayı amaçlayan eğlenceli bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sıra tabanlı strateji oyunu olan 1942 Pacific Front aslında oyunun geliştiricisi HandyGames'in ilk oyunu olan 1941 Frozen Front oyununun devamı olarak tasarlanmış. Bu sefer Pasifik Okyanusu'ndaki savaşlara taraf olarak katılıyoruz ve deniz üzerinde düşmanlarımıza hakimiyet kurmaya çalışıyoruz.

1942 yılında Japonya'nın Pearl Harbor'da Amerikan donanmasına yaptığı gizli saldırı sonucu iki ülke arasında savaş başlamış ve 2. Dünya Savaşı'nda yeni bir cephe açılmıştır. Biz oyunda bu savaşta Amerika Birleşik Devletleri tarafında geçmekteyiz. Oyundaki temel amacımız deniz üzerinde düşman gemilerini yok etmenin yanında Pasifik adalarında da düşmanımızla çarpışmak. Adaların hakimiyetini kazanmak için ise doğru noktalara deniz üzerinden çıkarma yaparak askerlerimizi yerleştirmemiz ve rakip savunmalarını ortadan kaldırmamız gerekiyor. Piyadelerin yanında tank gibi ağır savaş silahları ve havadan bombardıman desteği kullanabileceğimiz silahlar arasında. Denizde ise standart savaş gemilerinin yanında denizaltıları yönetebiliyoruz ve düşmanlarımıza sürpriz saldırılar gerçekleştirebiliyoruz.

1942 Pacific Front dilerseniz tek başınıza senaryo modunda, dilerseniz online olarak diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.