IGTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
672 TOPLAM İNDİRME

Instagram'da video yükleyin, para kazanın.

IGTV, Instagram’da 1 saate kadar uzun videolar paylaşmanıza izin veren ücretsiz bir uygulama. Videoların tam ekran ve dikey olarak görüntülendiği uygulama, Instagram’da video içerik üreten markalara, fenomenlere, YouTuber gibi ünlü kişilere hitap ediyor. Instagram'da video izlemeyi sevenlerin de kullanabileceği uygulama, Instagram Direct gibi bağımsız, Instagram hesabıyla giriş yapılarak kullanılabiliyor. Şu an için reklamların olmadığını da belirtmek gerek.

IGTV yani Instagram TV, Instagram’dan video yükleyenlerin daha çok kullanacağı bir uygulama. Kişisel hesaplar için 10 dakika, şirketler için de 1 saate kadar dikey formatta video yüklemeye izin veren IGTV uygulamasında tüm videolar tam ekran, yanlarda siyah boşluk kalmayacak şekilde gösteriliyor. Ana akışı kullanıcının takip ettiği hesaplardan gelen videolar oluşturuyor. Videolara yorum bırakmak, beğenmek, Direct’te paylaşmak mümkün. Unutmadan, bu platformdan video paylaşanlar YouTube'da olduğu gibi gelir, kazanç elde edebilecek.

Erkan Calp

IGTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
140.5 MB DOSYA BOYUTU

Instagram'a uzun video yükleyin, videolarınızdan para kazanın.

IGTV, Instagram’da video içerik üreten ve Instagram’da video izlemeyi seven kullanıcılar için bir uygulama. Instagram hesabınıza giriş yaparak kullanabileceğiniz uygulamayla uzun süreli videolar yükleyebilir, hatta video üreticisiyseniz videolarınız izlendikçe para kazanabilirsiniz.

Instagram’a uzun video yüklemek isteyen standart kullanıcıların yanı sıra Instagram’dan gelir elde etmek isteyen markalar, şirketler, ünlü isimlerin kullanabileceği bir uygulama IGTV uzun adıyla Instagram TV. Tamamen ücretsiz ve Instagram hesabınıza giriş yaptığınızda doğrudan hali hazırda takip ettiğiniz hesaplardan gelen videolarla karşılaşıyorsunuz. 10 dakikadan 1 saate kadar olan videoların tümü dikey formatta ve tam ekran, siyah kenarlık olmadan görüntüleniyor. Videoları beğenebiliyor, yorum gönderebiliyor, Instagram Direct’te arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. İçerik üreticisiyseniz YouTube’da olduğu gibi gelir elde edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IGTV Downloader

    IGTV Downloader uygulamasıyla Instagram TV videolarını kolayca indirebilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Instagram Reels

    Instagram Reels APK ile Instagram'da beğendiğiniz Reels'ları kolayca indirebilirsiniz.
  • Instagram Plus APK

    Instagram Plus APK (Son Sürüm) İndir: Instagram fotoğrafları, videoları, hikayeleri indirme - Instagram profil fotoğrafı büyütme ve daha fazlası
  • Instagram Followers Tracker

    Instagram Followers Tracker, popüler resim ve video paylaşım alanlarından biri olan Instagram'daki hesabınızı kimlerin takip etmeyi bıraktıklarını görüntüleyebileceğiniz yararlı bir Android uygulamadır.
  • Followers + For Instagram

    Followers + For Instagram, Instagram hesabınızdaki takipçileri yönetmek, kimlerin sizi takip edip kimlerin takip etmeyi bıraktığını görebilmek için kullanabileceğiniz etkileyici ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Takipçi Kazan for Instagram

    Takipçi Kazan for Instagram, popüler sosyal medya platformu Instagram'da hem takipçi hem de beğeni sayısı arttırmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.