iHUGU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

iHUGU, insanları dış görünümlerine ve düşüncelerine göre değerlendirmemeniz gerektiğini hatırlatan harika bir sevgi oyunu.

iHUGU, insanların dil, din, ırklarına bakmadan sevmemiz gerektiğini öğreten, görsel hafızayı test eden harika bir Android oyunu.

Neye kime inanırsa inansın, hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, ten rengi ne olursa olsun, hangi kültürü benimsemişse benimsesin, nasıl giyinirse giyinsin önemsemeden insanları sevmemiz gerektiğini bizlere hatırlatan öğretici bir oyun iHUGU. Oyunda karşımıza çıkan insanları dış görünüşlerine bakmadan sevgiyle kucaklayarak ilerliyoruz. Kim çıkarsa çıksın önemli değil; sarılmamız gerekiyor puan toplayabilmek için. Yalnız oyunun bir kuralı var: Bir kere sevgiyle kucakladığınız kişiyi bir daha kucaklayamıyorsunuz. Daha doğrusu yapmamanız gerekiyor. O yüzden karşılaştığınız kişileri hafızanıza kazımalı, bir daha karşılaştığınızda es geçmelisiniz.

Farklı yerlerde geçen sevgi gösterme oyununda 100’den fazla karakter yer alıyor. Karakterinizi özelleştirebiliyorsunuz. Bu arada her gün yeni görevler veriliyor oyunda. Görevleri tamamlarsanız yeni karakterlerle tanışma şansınız oluyor.

Erkan Calp

iHUGU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

iHUGU, insanlara sarılarak sevginizi gösterdiğiniz arcade oyunu.

iHUGU, insanları dış görünümlerine, siyasi düşüncelerine, inançlarına göre ayırmamamız, ön yargıyla yaklaşmadan sevmemiz gerektiğini hatırlatan mükemmel bir oyun. iPhone ve iPad’de oynamak üzere görsel hafızanızı test edebileceğiniz bir oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

Farklı kültüre, politik düşünceye, ırka, ten rengine, inanca sahip insanları bir araya getiren oyunda karşılaştığımız kişileri sevgiyle kucaklıyoruz. Karşılaştığımız insanların dış görünümüne bakmadan doğrudan sarılarak sevgimizi gösteriyoruz. Ne kadar çok insanı seversek o kadar yüksek puan elde etmiş oluyoruz. Bu noktada oyunun kolay olduğu fikrine kapılabilirsiniz. Oyun göründüğü kadar kolay değil. Karşılaştığınız kişileri hafızanıza kazımalı, asla unutmamalısınız. Aynı kişiyle tekrar karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek. O kişiye tekrar sarılmanız durumunda oyun sonlanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.