IKEA Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
445 TOPLAM İNDİRME

IKEA Mobil uygulamasıyla IKEA ürünlerini Android telefonunuzdan sipariş verebilirsiniz.

IKEA Mobil, kolaylıkla monte edilebilen mobilya ve ev aksesuarlarını uygun fiyata sunan IKEA ürünlerini cebimize getiriyor. Evimizin her köşesinde pratik, akıllı çözümler sunan IKEA’nın uygulamasını Android telefonunuza indirerek internetten sipariş verme, alışverişinizi planlayabilirsiniz.

Etkileyici tasarımlı, kaliteli daha da önemlisi kullanışlı yüzlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarlarının satışta olduğu IKEA mağazalarına gitmeden alışveriş yapma kolaylığı sunuyor uygulama. Ürünleri inceleyip liste çıkartabiliyor, stok durumunu görüp beğendiğiniz ancak stokta olmayan ürünler için haberdar edilmeyi seçebiliyor, geniş filtreleme seçeneğiyle aradığınız ürüne hızlıca ulaşabiliyor, mağazada ürünün barkodunu taratarak detaylı bilgi almanın yanında ürünleriniz için nakliye ve montaj tutarını öğrenebiliyorsunuz. Tabii ki uygulama üzerinden verdiğiniz siparişlerin kargo durumunu da takip edebiliyorsunuz.

Mobilden eksiksiz, hızlı ve güvenilir alışveriş imkanı tanıyan IKEA Mobil uygulaması, alışveriş için hazırlanmış. IKEA ürünlerine göz atmak için IKEA Kataloğu uygulamasını yüklemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

IKEA Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

IKEA Mobil uygulaması ile IKEA ürünlerini iPhone'unuzdan sipariş verin.

IKEA Mobil uygulaması ile pratik, şık mobilya ve ev aksesuarlarını bulabildiğimiz IKEA mağazalarında sergilenen ürünlere iPhone'dan göz atıp satın alabiliyoruz. Masa, koltuk, dolap, sandalye, halı, yatak ve daha onlarca ürünü inceleyip mağazaya gitmeden sipariş vermeniz mümkün.

IKEA katalog uygulamasından farklı olarak internet üzerinden sipariş verme kolaylığı sunuyor IKEA Mobil. Mağazaya gitmeden, oturduğunuz yerden beğendiğiniz ürünleri görüp hızlıca sipariş verebilmenin yanı sıra mağazaya gitmeden alışveriş planınızı çıkartabiliyorsunuz. Ürünlerin stok durumunu da görebildiğinizden bir sürprizle karşılaşmanız söz konusu değil.

Geniş filtreleme seçenekleriyle IKEA mağazalarındaki binlerce çeşit ürün arasından istenen ürüne hızlıca ulaşabildiğiniz IKEA mobil uygulamasının arayüzü de oldukça sade ve hızlı. Bu arada IKEA ürünlerini incelemek isterseniz IKEA Kataloğu uygulamasını tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IKEA Kataloğu

    IKEA kataloğu uygulaması ile 2017 IKEA ürünlerine göz atabilirsiniz.
  • IKEA Place

    IKEA ürünlerini evinize sanal olarak yerleştirin.
  • IKEA Emoticons

    IKEA Emoticons uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan sevdiklerinize daha anlaşılır duygusal mesajlar gönderin.
  • İstikbal Mobil Katalog

    İstikbal Mobil Katalog ile İstikbal marka ürünler mobil cihazınızda.
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Vestel Mobil Asistan

    Vestel Mobil Asistan uygulaması satış sonrası destek hizmetlerini mobil cihazlarınızdan sizlere sunuyor.
  • Başkent Mobil

    Başkent Mobil (Android) Uygulaması İndir: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Türkiye'nin ilk akıllı mobil uygulaması
  • Keçiören Belediyesi

    Mobil Keçiören, Keçiören Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.