İki Nokta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
359 TOPLAM İNDİRME

İki Nokta reflekslerinizi zorlayan bir beceri oyunu

İki Nokt sadece tek dokunuşla oynayabilmenize rağmen size bolca eğlence sunmayı başarabilen bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz İki Nokta'da renk eşleştirme tabanlı bir oyun yapısı mevcut. Oyunda ekran ortasında 2 adet top yer alıyor. Üst üste duran bu toplar yeşil ve mavi renklere sahip. Ekranın aşağısından ve yukarısından ise yeşil ve mavi renkli toplar sırayla geliyor. Rastgele bir düzenle gelen bu topları ekranın ortasındaki aynı renkti top ile eşleştirmemiz gerekiyor. Bu iş için tek yapmamız gereken ise ekrana dokunmak ve ortaki topların yönünü değiştirmek.

İki Nokta oynanış olarak kolay görünse de aslında oldukça zor bir yapıya sahip. Oyun reflekslerinizi zorlu bir teste sokuyor. Topların çok yavaş ekranın ortasına doğru hareket ettiğini söyleyemem. Hızlı bir şekilde hareket eden topları ortadaki aynı renkte topla eşleştirmek için çabuk karar almanız gerekiyor. Bazen eliniz ayağınıza dolaşabiliyor ve yeniden başlamak zorunda kalabiliyorsunuz. Oyunda elde ettiğiniz yüksek puanları arkadaşlarınızla karşılaştırabilmeniz mümkün.

İki Nokta bağımlılık yapıcı bir yapıya sahip olan ve rahatça oynayabileceğiniz bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2 Nokta

    2 Nokta oyunu sayesinde Android cihazlarınızdaki can sıkıntınızın üstesinden renkleri eşleştirerek kurtulabilirsiniz.
  • Pivot

    Pivot, tek parmağınız ile kontrol edeceğiniz nokta ile tüm diğer noktaları yemeye çalışacağınız bir Android beceri oyunu.
  • Dot Rain

    Dot Rain, Türkçe adı nokta yağmuru olan ve eğlenceli vakit geçirmek içiin oynayabileceğiniz bir Android beceri oyunu.
  • Nokta Yağmuru

    Ekranın alt kısmında bulunan noktaya dokunarak, yukarıdan gelen kırmızı ve yeşil noktalara göre değiştirerek puan kazanabilirsiniz.
  • Dot Eater

    Dot Eater, kontrol ettiğiniz nokta ile sizden küçük boyuttaki noktaları yiyerek büyümeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Nokta

    Nokta uygulaması sayesinde günlük burç yorumlarından tutun da flaş haberlere kadar pek çok içeriğe ücretsiz erişim sağlayabiliyoruz.
  • Sarı Launcher

    Görme engelliler, sarı nokta hastaları ve yaşlıların telefonlarını daha kolay kullanabilmesi için geliştirilmiş bir launcher.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.