ikinciyeni

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

ikinciyeni, ikinci el araba almadan mutlaka kontrol etmeniz gereken güvenilir ve yararlı bir Android araba alışveriş uygulaması.

ikinciyeni, açık arttırma usulü ile uygun fiyatlı ikinci el araç almak isteyenlerin kullanabileceği ücretsiz bir Android araba satın alma uygulaması. Yakın zamanda ikinci el araba almayı düşünüyorsanız mutlaka göz gezdirmeniz gereken kaynaklardan bir tanesi olan ikinciyeni, temiz ve ekspertizi yapılmış araçları piyasa fiyatının altından açık arttırmaya sunarak kullanıcıların araba sahibi olmasını sağlıyor.

Üye olduktan sonra kredi kartı bilgileriniz ile ön ödeme yaparak açık arttırmalara katılabilir ve almayı planladığınız arabaları yine bu şekilde satın alabilirsiniz. Açık arttırmayı kazanarak aldığınız araçlar belirtilen ekspertiz raporundakinden farklı ise bir haftalık geri verme süreniz de bulunuyor.

Avantajlı ve güvenilir bir ikinci el araba satın alma kaynağı olarak düşünebileceğiniz ikinciyeni'nin Android uygulamasını hemen telefon ve tabletlerinize indirerek hayallerinizdeki arabayı aramaya başlayın.

Barış YANIK

ikinciyeni

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

ikinciyeni, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden ikinci el araba kontrolleri yaparak açık arttırma ile satın alabileceğiniz güvenilir bir iOS uygulaması.

ikinciyeni, ikinci el araç almak isteyen ama arabalar hakkında çok fazla bilgisi olmayan kişilere hem satın alabilecekleri arabalar sunan hem de arabalar hakkındaki tüm bilgileri detaylı olarak gösteren güvenilir ve yararlı bir iOS uygulaması.

Çelik Motor'un sahibi olduğu ikinciyeni, açık arttırma yöntemi ile kullanıcılrı yeni arabalarıyla buluşturn bir sisteme sahip. Bu uygulamayı kullanarak araba satın alabilmek için ilk olarak üye olmanız gerekiyor. Ayrıca açık arttırmalara katılmak için kredi kartınız ile ön ödeme yapmanız gerekiyor.

İstediğiniz araçları bulduktan sonra açık arttırmaya girerek açık arttırmayı kazanmanız durumunda satın alabiliyorsunuz. Araçlar ilk açık arttırmaya çıktıklarında piyasa değerlerinden daha düşük fiyatta oluyorlar ve açık arttırmanın durumuna göre son fiyatlarına ulaşıyorlar. Siz de yeni bir araba almayı düşünüyorsanız ikinciyeni uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip göz atmanızda fayda var.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.