iLands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,062 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

iLands temel olarak Minecraft'a olan benzerliğiyle dikkat çeken bir serbest dünya oyunudur.

iLands Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Minecraft benzeri oyun yapısına sahip olan iLands’ta tamamen size ait bir dünyada dilediğiniz gibi davranabiliyorsunuz.

Rastgele yaratılan haritalarda oynadığımız iLands’te tıpkı Minecraft’ta olduğu gibi blokları kullanarak kendimize yapılar inşa edebiliyoruz. Fakat bu oyunda avlanma, hayatta kalma gibi aktivitelere yer verilmemiş. Oyun sadece inşa etmek üzerine yapılandırılmış. Yapılarımızda kullanabilecğeimiz farklı türde materyaller mevcut. Bunlar taş, kum, toprak ve ahşap olarak gruplandırılabilir.

Oyunda yer alan grafikler tıpkı Minecraft gibi pikselleştirilmiş. Kontrol mekanizması da bir o kadar basit ve akıcı. Ekranın sağ ve sol alt köşelerine yerleştirilmiş olan butonları kullanarak elimizdeki materyalleri kontrol edebiliyoruz. Oyunun en güzel taraflarından birisi de oyunculara geniş bir serbestlik alanı sunması. Bu çoğu oyuncunun içinde bulunmaktan keyif alacağı bir durum. Eğer siz de Minecraft tarzı oyunlardan keyif alıyorsanız, iLands denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

iLands

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
732 TOPLAM İNDİRME
32.9 MB DOSYA BOYUTU

iLands ilk bakıştan itibaren Minecraft'ı anımsatan ve aynı şekilde ilerleyen bir yapım.

Kendi dünyanızı kurmayı hayal ettiğiniz oldu mu? Cevabınız olumlu ise iLands’i mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Minecraft’a olan benzerliği ile dikkat çeken bu oyunda tamamen serbest bir şekilde istediğimizi yapabiliyor ve zihnimizdeki tasarımları gerçekleştirebiliyoruz.

Oyun grafik olarak Minecraft’ı anımsatıyor. Kübik şekillerden oluşan bir dünyada tek başımıza hareket ediyor ve elimizdeki malzemeleri kullanarak yapılar inşa ediyoruz. Bu konuda herhangi bir kısıtlama ile karşı karşıya değiliz. Yeryüzüne veya suyun altına dahi inşaat yapabiliyoruz. Göğe uzanan yapılar da yapabilir, yerin derinliklerine inen madenler de kazabilirsiniz.

Oyunun en keyifli yanlarından bir tanesi de arkadaşlarımızın dünyalarını ziyaret etme şansına sahip olmamız. Onlarda bizim inşa ettiğimiz yapıları görmek için dünyamıza gelebiliyorlar.

Oyun temel olarak bu şekilde ilerliyor. Oyunseverlerin yaratıcı fikirleri üzerine yoğunlaşan bu keyifli oyunu sandbox oyunlardan hoşlanan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.