illi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

illi mobil cihazlarınızda oynayabileceğinizbir platform oyunudur

illi eğer platform oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız size bolca eğlence sunabilecek bir mobil oyun. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan illi'de fantastik bir maceraya atılıyoruz. Oyuna adını veren kahramanımız illi oldukça ilginç yeteneklere sahip olan bir canlı. illi oyunumuzdaki macerasında farklı dünyaları ziyaret ederek ışık kristallerini toplamaya çalışıyor. Biz de ona bu macerasında eşlik ediyoruz.

illi basitlik ve eğlence temel alınarak geliştirilmiş bir platform oyunu. illi'yi tek dokunuş ile oynayabilmeniz mümkün. Kahramanımızın özel yeteneği yer çekimi ve fizik kurallarını değiştirebilmek. Bu sayede oyun boyunca karşımıza çıkan engelleri atlatıyoruz ve bulmacaları çözerek yeni dünyaları keşfediyoruz. Oyunda ekrana dokunduğumuzda kahramanımız zıplıyor ve başka bir platforma geçiyor. Bu işi yaparken zamanlama en çok diikkat etmemiz gereken şey.

illi'da her yeni dünyada karşımıza yeni mekanikler, oyun kuralları ve bulmacalar çıkıyor. Ayrıca çeşitli ölümcül tuzakları da atlatmamız gerekiyor. Reflekslerinizi test eden illi her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

illi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
63.1 MB DOSYA BOYUTU

illi kolay bir şekilde oynanabilen bir mobil platform oyunudur

illi basit bir oynanışı sürükleyici bir oyun tecrübesiyle birleştirmeyi başarabilen bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan illi'de oyuna adını veren kahramanımızın ilginç maceralarına tanık oluyoruz. Kahramanımız bu serüveninde farklı boyutları keşfetmeye çalışıyor, Fakat bu işi gerçekleştirebilmesi için karşısına çıkan tuzakları atlatması, engelleri aşması ve bulmacaları çözmesi gerekiyor. Biz de ona bu işlerde yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Bir deniz salyangozuna benzeyen sevimli kahramanımız illi, karşısına çıkan zorlukları aşabilmek için oldukça ilginç bir silah kullanıyor. illi yer çekimi kurallarını değiştirerek fizik kurallarına meydan okuyabilmekte. Biz de kahramanımızın bu yeteneğinden faydalanarak platformlar arası geçiş yapıyoruz. illi tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir oyun. Karşınıza çıkan boşluklardan karşıya geçmek ve tuzakları atlatmak için ekrana dokunarak zıplamanız yeterli. Fakat bu işi yaparken reflekslerinizi kullanmanız ve doğru zamanlamayı yakalamanız gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur