Image to Pdf Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Image to Pdf Converter, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir PDF dönüştürme uygulaması.

Image to PDF Converter, Android işletim sistmeine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz pratik bir PDF dönüştürme uygulaması.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde imaj dosyalarımızı ve fotoğraflarımızı zahmetsizce PDF formatına dönüştürebiliyoruz.

Uygulamanın kullanımı son derece pratik ve herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek düzeyde. Dönüşüm işlemlerini gerçekleştirebilmek için öncelikle hangi dosyaları dönüştürmek istediğimizi belirlememiz gerekiyor.

Fotoğrafların ve görüntülendiği panel üzerinden dilediğimiz imajları seçerek PDF'ye dönüştürebiliriz. Sağ üst bölümde bulunan buton sayesinde tüm resimleri tek seferde seçebiliyoruz. Dilersek görüntüleri belirli bir sıraya da dizebiliyoruz.

Uygulama ile dönüştürme işlemlerini tamamladıktan sonra email olarak gönderme veya bulut hesabımıza aktarma şansına da sahibiz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Image to PDF Converter

    Fotoğraf dosyalarını PDF'e dönüştürmek için Image to PDF Converter uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Word to PDF Converter

    Word to PDF Converter uygulaması ile Word dosyalarını PDF'e dönüştürebiliyorsunuz.
  • JPG to PDF Converter

    JPG dosyalarını PDF'e dönüştürmek istiyorsanız, JPG to PDF Converter uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • PDF Converter

    PDF dosyalarınız üzerinde dilediğiniz düzenlemeyi yapabilmek için PDF Converter uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • PDF Reader

    PDF Reader, adından da anlaşılacağı üzere PDF dokümanlarını açma üzerine hazırlanmış oldukça kapsamlı bir mobil uygulama.
  • Quick PDF Scanner Free

    Quick PDF Scanner Free, Android cihazlarınızı kullanarak PDF dökümanlarını tarayabileceğiniz yararlı ve başarılı bir Android uygulaması.
  • CamScanner - Phone PDF Creator

    CamScanner - Phone PDF Creator, herhangi bir doküman ya da alanın fotoğrafını çekip / tarayıp PDF haline getirebilen mobil uygulamadır.
  • OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD)

    Android OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) uygulamasıyla ofisinizi istediğiniz yere taşıyarak dökümanlarınızı düzenleyebilirsiniz.