Image Transfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Image Transfer, fotoğraf ve videolarınızı farklı cihazlara transfer etmek için kullanabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Image Transfer, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek WiFi bağlantısı üzerinden fotoğraf ve videolarınızı diğer cihazlarınıza aktarmanızı sağlayan yararlı bir uygulamadır. iPhone, iPad ve iPod'larınız ile kullanabileceğiniz uygulama bilgisayarlarınızda da çalışmaktadır. Uygulamayı kullanarak fotoğraf ve video transfer edebilmek için cihazlarınızın aynı WiFi üzerinden internete bağlı olması yeterlidir.

Uygulamanın kullanımı şaşırtacak şekilde çok kolay. Bu nednele kullanırken herhangi bir kullanım zorluğu yada problem ile karşılaşmazsınız. Uygulama fotoğraf ve videolarınızı oldukça hızlı ve kolay bir şekilde cihazlarınız arasında transfer eder. Ayrıca uygulama ile transfer edeceğiniz fotoğraf ve videolar için herhangi bir sayı limiti bulunmamaktadır.

Uygulamanın arayüzü tamamen kolay kullanım sağlanacak şekilde tasarlanmıştır. Uygulamanın özelliklerine arayüz üzerinden kolayca ulaşarak keşfedebilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak için dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi ise uygulamanın transfer yapmak istediğiniz her iki cihaz üzerinde de yüklü olması gerektiğidir. Bu sayede fotoğraf ve videolarınızı cihazlarınız arasında transfer edebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Image Sizer

    Image Sizer uygulaması, hem filtre ekleme hem de fotoğraf boyutlandırma gibi amaçlar doğrultusunda kullanılıyor.
  • Perfect Image

    Perfect Image tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz, kolay kullanım özellikleriyle dikkat çeken bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Transfer Pro

    Photo Transfer Pro'yu kullanarak farklı cihazlar arasında fotoğraf transferi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Image Blender

    Image Blender uygulaması ile iki farklı fotoğrafı aynı karede birleştirebiliyoruz.
  • Image Resizer Free

    Image Resizer Free ile fotoğraflarınızı yeniden boyutlandırabilir, kırpabilir, döndürebilirsiniz.
  • Photo Transfer WiFi

    Photo Transfer WiFi ile kalblosuz ağınız üzerinden fotoğraf ve video transfer edebilirsiniz
  • Photo Transfer App

    Photo Transfer App, iOS cihaz sahibi kullanıcıların fotoğraf ve videolarını paylaşmasını, transer etmesini ve yedeklemesini sağlayan yararlı bir uygulamadır.
  • Image Editor Lite

    iPhone ve iPad cihazlarınızda temel fotoğraf düzenleme seçeneklerini bulabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.