Immortal Conquest: Europe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Immortal Conquest: Europe, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Immortal Conquest: Europe, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Fantastik uzay topraklarında geçen oyunda kendi krallığınızı ilan ediyorsunuz.

Harika grafiklere sahip bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Immortal Conquest, kendi krallığınızı inşa edip yönettiğiniz ve diğer oyuncularla da gerçek zamanlı savaşlara giriştiğiniz bir oyundur.

Fantastik ve mitolojik öğelerle donatılmış olan oyunda binalar kuruyor, yükseltiyor ve kurduğunuz binaları yönetiyorsunuz. Geniş bir arazi üzerinde geçen oyunda becerilerinizi sonuna kadar kullanmalı ve krallığınızı ayakta tutmalısınız. Stratejik hamleler yapabileceğiniz oyunda kendinize bir ordu kurabiliyor ve aynı zamanda da eğitebiliyorsunuz. Savaş taktikleri, diplomasiler, stratejik hamleler ve daha fazlası Immortal Conquest oyununda sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alan biriyseniz bu oyuna bağımlı olacağınızı söylemek mümkün. Oyunun oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yüksek çözünürlüklü grafiklerin yer aldığı oyun aynı zamanda tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçiyor. Diğer oyuncularla ittifak da yapabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve gelen tehditlere karşı uyanık olmalısınız. Harika bir deneyim yaşayabileceğiniz Immortal Conquest oyununu mutlaka denemelisiniz.

Immortal Conquest oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Immortal Conquest: Europe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Immortal Conquest: Europe, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Immortal Conquest: Europe, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kendi krallığınızı kurabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur. Oyunda krallığınızı kuruyor, genişletiyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Kendi krallığınızı geliştirip ordular kurduğunuz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Immortal Conquest, gerçek zamanlı bir oyundur. Oyunda mitolojik ve fantastik bir atmosfer yer alıyor. Geniş bir arazide geçen oyunda stratejik hamleler yapmalı ve düşmanlarınıza meydan okumalısınız. Krallığınızı ayakta tutmak için çaba göstermeli ve diğer oyuncularla da ittifak yapmalısınız. Diplomasi ve savaş taktikleri de yapabileceğiniz oyunda çok eğleniyor ve savaşa doyuyorsunuz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alan biriyseniz Immortal Conquest'i mutlaka denemeniz gerekiyor. Tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçen oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve binalarınızı korumalısınız. Oyunun oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Aksiyona ve maceraya doyacağınız oyunda yüksek çözünürlüklü grafikler yer alıyor. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve gelen tehditlere karşı uyanık olmalısınız. Harika bir savaş deneyimi yaşayabileceğiniz Immortal Conquest sakın kaçırmayın.

Immortal Conquest oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diablo Immortal

    Diablo Immortal: Mobil için en iyi MMORPG oyunu
  • Immortal Clash

    Gerçek zamanlı aksiyon RPG'si olan Immortal Clash, geniş ve açık dünyasında siz oyuncuları bekliyor.
  • Bladebound: Immortal Hack'n'Slash

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor olacak.
  • Immortal Blade

    PvP savaşlarına katılacak, patron savaşçıları etkisiz hale getireceğiz.
  • Bleach: Immortal Soul

    En güçlü Bleach takımını oluşturun.
  • Immortal Love 2: The Price of a Miracle

    Ürpertici mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Immortal Taoists

    Ölümsüzlük iksirini bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Gladiators: Immortal Glory

    Gladiators: Immortal Glory, gladyatörlerinizi eğitip arenaya çıkardığınız kaliteli bir Android oyunu.