Implosion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Implosion hack and slash dinamiklerine sahip olan bir mobil rol yapma oyunu

Implosion eğer Diablo tarzındaki aksiyon RPG oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu rol yapma oyunu bilim kurgu türünde bir hikayeye sahip. Uzak bir gelecekte geçen oyunda insan neslinin yok olmaya yüz tuttuğu bir döneme konuk oluyoruz. Dünya, yabancı ırklar tarafından istila edilmiştir. Aradan geçen 20 yılın ardından insanoğlu yaşayacak yer bulmakta güçlük çekmeye başlamış ve neslini devam ettirememe tehlikesiyle yüzleşmiştir. İnsanoğlunun kendini koruyabilmesi için elinde tek bir silah klamıştır; o da insaları birer savaş robotuna çeviren özel savaş zırhlarıdır. Biz bu savaş zırhlarını kullanarak insanoğlu neslini kurtarmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz ve maceraya dahil oluıyoruz.

Implosion oldukça yüksek kaliteli grafikleriyle öne çıkan bir rol yapma oyunu. Gerçek zamanlı savaş sistemine yer verilen oyunda hack and slash dinamikleri mevcut. Oyunda savaş sistemi oldukça akıcı ve savaşlar yoğun aksiyona sahip. Oyunun kaliteli grafikleri yine aynı kalitesini koruyan seslendirmeler ve ses efektleriyle tamamlanıyor.

Implosion'da görevleri geçtikçe tecrübe puanı kazanabiliyor, kahramanınızı geliştirebiliyor ve yeni yetenekler öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca oyun içerisinde yüzlerce silah seçeneği yer alıyor. Oyunun ücretsiz versiyonunda oyunun ilk 6 bölümünü oynayabiliyorsunuz. Geriye kalan bölümlerin kilidini uygulama içi satın alma yoluyla açabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Implosion

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
1.31 GB DOSYA BOYUTU

Implosion yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir aksiyon RPG oyunudur

Implosion eğer mobil cihazlarınızda konsol kalitesinde bir mobil oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Implosion bizi uzak bir geleceğe taşıyan bir bilim kurgu hikayeye sahip. Oyunda herşey dünyanın yabancı ırklar tarafından istila edilmesi ve insanoğlunun kendi topraklarından sürülmesiyle başlıyor. Bu trajik olayın ardından insanoğlu dünyadan sürülüyor ve zor şartlarda hayatta kalmak zorunda kalıyor. İnsanoğlunun tek umudu ise yabancı ırklara karşı savaşta kullanabileceği, insanları birer savaş robotuna dönüştüren ileri teknoloji ürünü savaş zırhlarıdır. Biz, bu savaş zırhlarından birinin içine giriyoruz ve insanoğlunun kurtuluşu için savaş veriyoruz.

Implosion Diablo gibi oyunlardan tanıdığımız hack and slash türündeki dinamik savaş sistemini kullanıyor. Oyunda bütün hareketlerimiz gerçek zamanlı olarak işliyor. Klasik saldırı şeklinin yanısıra özel yeteneklere de sahibiz. Bölümleri geçtikçe ve görevleri tamamladıkça seviye atlayabiliyoruz ve yeni yeteneklerin kilidini açabiliyoruz. Ayrıca daha güçlü silah ve ekipmanlarda artan seviye ile birlikte kullanıma açılıyor. Oyun içerisinde yüzlerce silah ve ekipman seçeneğine sahibiz.

Implosion oldukça kaliteli grafikleri yine aynı kalitedeki seslendirmeler ve ses efektleriyle birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • AIIA - Dragon Ark

    Fantastik ARPG oyunu
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • HERETIC GODS - Ragnarök

    Aksiyon RPG oyununda Viking'lerin toprağına giriyor, şeytan birlikleriyle savaşıyoruz.