Incredible Toys

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Incredible Toys, Android cihazlarımız üzerinde soluksuzca oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.

Incredible Toys, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici ve orijinal bir mobil oyun arayanların ilgisini çekecek türden bir seçenek. Her yaştan oyunsevere hitap eden bu oyunda oyuncakların dünyasında geçen fantastik bir maceraya tanıklık ediyoruz.

Oyuna ilk girdiğimizde dikkatlerimizi hem kule savunma hem de sonsuz koşu dinamiklerini bir araya getiren oyun yapısı çekiyor. Üç şeride sahip bir parkur üzerinde sürekli olarak saldıran düşmanlara karşı mücadele ediyoruz. Bu noktada hızlı olmak ve yolun ilerisini iyi gözlemlemek gerek.

Kontrolümüze verilen karakterleri efektif bir şekilde kullanarak saldırıda bulunan tüm düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Basit tıklamalar üzerine kurulu olan oyun yapısı sayesinde alışmak birkaç saniyeden uzun sürmüyor. Asıl önemli olan ise düşman saldırılarına hızlı bir şekilde cevap verebilmek.

Oyunda karşımıza farklı özelliklere sahip birçok düşman çıkıyor. Neyse ki bizim kontrolümüzdeki karakterler de epey etkili saldırı özelliklerine sahipler. Oyunda kazandığımız puanları kullanarak karakterlerimizi güçlendirebiliyor ve onlara yeni aksesuarlar alabiliyoruz.

Kaliteli grafikleri ve akıcı oyun yapısıyla Incredible Toys uzun süreler boyunca başından kalkılmayacak bir yapım.

Emircan Erdoğan

Incredible Toys

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Incredible Toys hem sonsuz koşu hem de kule savunma gibi farklı oyun türlerini başarıyla kombine ediyor.

Incredible Toys, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli ve ilginç bir oyun. Hem sonsuz koşu hem de kule savunma oyunu dinamiklerini bir araya getiren Incredible Toys'da durdurak bilmeden saldıran düşmanlara karşı elimizdeki birimleri kullanarak karşı koymaya çalışıyoruz.

Oyuna ilk girdiğimizde sanki sonsuz koşu oyunu oynuyormuş izlenimine kapılıyoruz. Üç şeritli parkurda ilerleyen karakterlerimizin önüne çıkan düşman birimlerini engelleyebilmek için etkili saldırılar düzenlememiz gerekiyor.

Hızlı dokunuşlar ile koşan askerlerimizin ilerledikleri şeridi değiştirebiliyoruz. Düşman birimlerini yok ettikçe kazandığımız puanları birimlerimize yeni silahlar, yetenekler ve aksesuarlar eklemek için kullanabiliyoruz.

Oyundaki atmosfer hoşumuza giden unsurlardan bir tanesi. Oyuncaklardan oluşan bu fantastik dünyada karşımıza çıkan her detay üzerine kafa yorulmuş. Buna ek olarak birimlerin savaşırken sergiledikleri hareketler de son derece canlı animasyonlar eşliğinde ekrana yansıtılıyor. Eğer sonsuz koşu ve kule savunma türü oyunlardan keyif alıyorsanız Incredible Toys beklentilerinizi büyük ölçüde karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle of Toys

    Battle of Toys ile Android cihazlarınızda oyuncaklarınızı dövüştürmenin heyecanını hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.
  • Turbo Toys Racing

    Turbo Toys Racing, çizgi filmlerden esinlenilerek geliştirilmiş bir yarış oyunu.
  • Save My Toys

    Save My Toys, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Toys Defense: Horror Land

    Toys Defense: Horror Land, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kule savunma oyunlarından biri.
  • Lost Toys

    Lost Toys, kaybolan oyuncakları bulmanız ve bozulan oyuncakları tamir etmeniz gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Fidget Toys Trading

    Fidget Toys Trading, Android telefonlar için geliştirilmiş, kendi has özellikleri olan bir tür takas oyunu olarak ön plana çıkmaktadır.
  • Incredible Water

    Incredible Water, Android telefon ve tablette oyun oynayan çocuklara uygun bulmaca platform oyunu.
  • Ryan Toys Run

    Eğlenceli ve zevkli bir koşu oyunu