Infinite Combo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Infinite Combo, birbirinden farklı karakterler ile birlikte nefes kesici dövüşler yapabileceğiniz bir mobil oyundur.

Boş zamanlarınızda oynamak için aksiyonu ve macerası bol bir dövüş oyunu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Infinite Combo oyunu, sizi oldukça eğlenceli bir maceraya davet ediyor.

Birbirinden farklı karakterlere sahip olan Infinite Combo oyununda her karakterin farklı bir özelliği bulunuyor. Oyuna başlamadan önce kendinize uygun olan karakteri seçiyor ve tüm ayarlarını yapıyorsunuz. Karakter düzenleme işlemi bittikten sonra ise Infinite Combo ile birlikte nefes kesen bir dövüş başlıyor.

Farklı özelliklere sahip olan onlarca karakterle birlikte dövüşlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Dövüşü normal olarak en iyi oynayan kişi kazanıyor. Fakat oyun sırasında dikkat etmeniz gereken önemli noktalar var. Bazı karakterler özel güçlere sahip ve bu güçler hiç beklemediğiniz zamanlarda sizin canınızın büyük bir kısmını götürebilir. Eğer sizin karakterinizde herhangi bir özel gücü bulunmuyorsa düşmandan kaçmanızda fayda var. 

Birbirinden şık hareketleri, daha önce görmediğiniz özellikleri ve güzel grafiğiyle birlikte Infinite Combo, sizi büyük bir dövüşe çağırıyor.

Uğur Sağlam

Infinite Combo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Infinite Combo, rakiplerinizle dövüşerek onlara gücünüzü gösterebileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Dövüş oyunları arasından farklı karakterleriyle ön plana çıkan Infinite Combo, sizi büyük bir aksiyonun içerisine davet ediyor. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Infinite Combo, gelişmiş bir dövüş oyunudur.

Infinite Combo, onlarca farklı dövüşçü karaktere sahip ve oyunculara bu karakterler ile birlikte çılgınca eğlenme fırsatı sunuyor. Infinite Combo  oyununda her karakterin farklı bir özelliği bulunmakta. Bu özellikler sayesinde düşmanı hiç ummadığı anda yenebilirsiniz. Fakat dövüş sırasında karşı taraftaki karakterinde önemli özelliklerinin olduğunu unutmayın.

Oldukça güzel grafiklere ve gaza getiren muhteşem ses efektlerine sahip olan Infinite Combo, dövüş sırasında sizin dünya ile olan tüm bağlantılarınızı koparıyor. Sadece o an dövüşü kazanmak ve karakterinizi yükseltmek istiyor. Kazandığınız dövüşlerin kalitesine göre puan alıyor ve bu puanlarla birlikte başarı sıralamasına girebiliyorsunuz.

Infinite Combo oyununda ne kadar iyi dövüşürseniz o kadar güçlü oluyorsunuz. Rakiplerinizi yenebilmeniz için daha önce görülmemiş taktikler geliştirmeli ve karakterinizi güçlendirmelisiniz. Infinite Combo oyununu hemen şimdi indirin ve bol aksiyonlu dövüşlere başlayın. 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Combo Clash

    Combo Clash, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon dolu rpg oyunu.
  • Combo Queen

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Combo Critters

    Yüzlerce farklı yaratık toplayarak yeni gezegenler keşfedebileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Infinite Monsters

    Infinite Monsters ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Infinite Lagrange

    Infinite Lagrange APK ile gerçek zamanlı olarak uzay savaşlarına katılacaksınız.
  • Infinite Racer

    Infinite Racer ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Infinite Skater

    Infinite Skater mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Infinite Stairs

    Infinite Stairs, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.