Infinity Merge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Infinity Merge, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde oynanabilen bir tür bulmaca oyunudur.

Infinity Merge, Android telefon ve tabletlerde çalışan bir bulmaca oyunudur.

WebAvenue tarafından geliştirilen Infiniry Merge, size sonsuz oynanış sunan ve bunu güzel grafiklerle bezayen bir yapım. Mobil platformlar bir süre önce çılgınlık haline gelen ve neredeyse her cihaza girmeyi başaran 2048'e benzer bir oynanışı olan Infinity Merge, benzer desenleri birleştirme üzerine kurulu. 2048'de olduğu gibi sağ, sol, yukarı ve aşağıya kaydırarak oynadığımız oyunda, amacımız aynı iki deseni bir araya getirmek.

Her harekette sadece iki deseni birleştirebildiğimiz Infinity Merge'de, her birleştirmeden sonra yeni bir desen elde ediyoruz. Örneğin; üzerinde 4 nokta olan iki deseni birleştirdiğimiz ortaya 5 noktalı bir başka desen çıkıyor ve bir sonraki adımda bu beş noktalı desenleri bir araya getiriyoruz. Farklı desenler ile bitmeyecek bir oyun yapısı sunan oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri de hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Infinity Merge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
82.5 MB DOSYA BOYUTU

Infinity Merge, iOS işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda oynanabilen son modabir bulmaca oyunudur.

Infinity Merge, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

Son moda çizimlerle hazırlanan Infinity Merge, aslında çok uzun zamandır telefonlarımızda bulunan 2048 isimli oyunun bir benzeri. Hatta onun yenilenmiş ve biraz olsun farklılaştırılmış hali de denebilir. 2048'in oyun dinamiklerini alan ve ona başka bir format kazandırmayı başaran WebAvenue, bunu iyi grafikler ve göze hoş gelen çizimlerle birleştirerek, ortaya oynanabilir bir bulmaca oyunu çıkartmayı başarmış.

Infinity Merge'de amacımız üzerinde aynı sayıda nokta olan desenleri bir araya getirmek. Bunu yaparken her seferinde sadece iki tane deseni birleştirebiliyor ve bu birleştirme sonucunda yeni bir desen elde ediyoruz. Örneğin; üzerinde 3 nokta olan iki desen birleşince ortaya 4 noktalı bir başka desen çıkıyor. Böyle böyle sonsuzluğa uzanan bir yolun başlangıcını yapıyor ve bitmek bilmez bir maceranın içerisine giriyoruz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • Merge Dragons!

    Merge Dragons!, Android işletim sistemli mobil cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur.
  • Merge Down

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Merge Magic!

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Merge Quest

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Brick Merge 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Infinity Loop: HEX

    Infinity Loop: HEX, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve altıgen şeklinde bir platformda kapalı geometrik şekiller oluşturacağınız bir bulmaca oyunudur.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.