Inflation RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Inflation RPG, rol yapma oyunlarından hoşlanan Android kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.

Inflation RPG, Android işletim sistmeine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir. Zorlu ve aksiyon dolu yapısıyla dikkat çeken Inflation RPG, basit bir yapıya sahip olmasına rağmen oyuncuları uzun süre boyunca ekrana kilitliyor.

Inflation RPG'deki temel amacımız, karakterimize mümkün olabildiğince fazla seviye atlatmak. Bunu başarabilmek için güçlü rakiplerle savaşa giriyoruz. Devasa bir haritada başladığımız mücadelemiz esnasında karşımıza çıkan rakipleri tek tek yenmeli ve seviye atlamalıyız. Oyunun asıl kritik noktası ise en az savaşı yaparak en fazla seviyeyi atlamak.

Savaşlarımız sırasında avantaj elde etmek için kullanabileceğimiz çok sayıda bonus ve güçlendirici var. Herhangi bir rol yapma oyununda görmeye alışkın olduğumuz türden eşyalar ve aksesuarlar (kolye, yüzük, silahlar) bu oyunda da mevcut. Bu objelerin her biri kendine özgü güçlere sahip ve karakterimizi sahip oldukları özellikler seviyesinde güçlendiriyor.

Oyun akıcı bir hikayeye sahip olduğu için gereksiz beklemeler ve muhabbetler ile oyuncuları sıkmıyor. Sürekli olarak bir savaş bir aksiyon hali söz konusu. Bu yüzden Inflation RPG birçok oyunsever tarafından beğeniyle oynanacaktır. Grafik olarak bu tarz bir oyundan olan beklentiyi fazlasıyla karşılıyor. Mükemmel olmasalar da oyunun sunduğu atmosferle uyumlular.

Siz de RPG türünden hoşlanıyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir yapım arıyorsanız Inflation RPG'yi mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Inflation RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
44.3 MB DOSYA BOYUTU

Inflation RPG, rol yapma oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Inflation RPG, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir RPG olarak öne çıkıyor. Son derece zorlayıcı ve eğlence dolu bir oyun olan Inflation RPG'de basit bir altyapıya yer verilmiş olmasına rağmen bağımlılık yaratan bir atmosfer var.

Oyundaki temel görevimiz mümkün olabildiğince fazla seviye atlamak. Bunu bir savaşta da yapabiliriz birkaç savaşta da. Fakat asıl önemli olan şey mümkün olduğu kadar az savaş yaparak çok seviye atlamak. Oyunda kocaman bir sahada dolaşıyor ve kendimize uygun rakipler arıyoruz. Rakiplerimizde olan savaşlarımızda kritik saldırılar, can alıcı vuruşlar ve stratejik hamleler yapabiliyoruz. Elbette bunları yapabilmek için yeterince güçlü olmak gerekiyor.

Mücadelemiz esnasında yardımımıza dokunabilecek birçok bonus ve ekstra güçlendirici mevcut. Bir rol yapma oyununda görmeye alıştığımız türden eşyalar ve objeler bu oyunda da mevcut. Söz konusu bu öğeleri kullanarak karakterimizi geliştirebiliyoruz.

Oyunun en önemli ayrıntılarından bir tanesi de epey dinamik ve akıcı bir yapıya sahip olması. Gereksiz konuşmalar ve bekleme süreçleri yerine sürekli olarak akan bir savaş dinamiği kullanılmış. Bu sayede oyuncuların oyunla olan ilişkisi daima canlı tutularak bir üst seviyeye taşınmış.

Inflation RPG'de rol yapma oyunlarının birçoğunda görmeye alıştığımız türden bir grafik modelleme diline yer verilmiş. Görebileceğiniz en mükemmel grafikler dğeiller fakat oyuna sağladıkları uyum anlatılamaz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • CyberHero

    Neon şehrini kurtarın!
  • Dragalia Lost

    Nintendo aksiyon rpg oyunuyla bizlerle!