Ink Artist

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
18.7 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz olmasıyla dikkat çeken Ink Artist ile zihninizde tasarladığınız görselleri dijital ortama hızlıca aktarabiliyorsunuz.

Ink Artist ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir vektörel çizim uygulamasıdır. iPad cihazlar için özel olarak tasarlanan Ink Artist ile zihninizde yarattığınız tasarımları dijital ortama kolayca ve eksiksizce aktarabileceksiniz.

Uygulamayı tam verimde kullanabilmek için stylus kullanmanızı öneriyorum. Stylus sahibi değilseniz parmağınızı kullanarak da çizim yapabilirsiniz fakat stylus ile çizdiğiniz kadar hassas olmayacaktır. Uygulamanın içerisinde farklı tiplerde kalem ve boyama fırçası mevcut. Buna ek olarak opaklık ayarı, baskı ayarı ve diğer boyama ayarlarını da kolaylıkla yapabiliyorsunuz.

Vektörel çizim uygulaması olduğu için ne kadar yakınlaştırırsanız yakınlaştırın çizim kalitesi bozulmuyor. Uygulama aynı zamanda sosyal medya desteği de sunmakta. Ink Artist'i kullanarak yarattığınız çizimleri farklı sosyal medya araçları üzerinde paylaşabilirsiniz. Diğer çizim uygulamalarında olduğu gibi bu uygulamada da geri al seçeneği mevcut. Bu özelliği kullanarak hataları geri alabilirsiniz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir vektörel çizim uygulaması arıyorsanız, In Artist tüm beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • INK HUNTER

    INK HUNTER, iOS platformunda dövme deneme uygulamaları arasında en iyisi.
  • Artist's Sketch

    Artist's Sketch uygulaması ile hem resimlerinizi hem de videolarınızı çizim efektli hale getirebilirsiniz.
  • DocuSign Ink

    DocuSign Ink uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdaki tüm belgelerinizi hemen imzalayabilirsiniz.
  • Ink Inc. - Tattoo Drawing

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil oyun
  • Ink,Mountains and Mystery

    Maceraya çıkacağız.
  • BBC Horizons

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag – formerly GetGlue

    iOS cihazlar için eğlence aktivitelerini paylaşma uygulamasıdır.
  • Vidivodo

    Vidivodo, iPhone ve iPad cihazlarınızda birbirinden güzel videolar izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.