Inkilap.com

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Inkilap.com uygulamasını kullanarak Android işletim sistemli cihazlarınızdan online kitap alışverişi yapabilirsiniz.

Inkilap.com uygulamasını kullanarak Android işletim sistemli cihazlarınızdan online kitap alışverişi yapabilirsiniz.

İnkılap Kitabevi’nin resmi Android uygulaması, okumak istediğiniz kitapları kolayca satın alabilmenizde kolaylık sağlıyor. Yeni çıkan kitaplar ve çok satan kitaplar bölümlerini de kullanıcılarına sunan uygulamada, ilgilendiğiniz kitabı ister sesli ister yazılı şekilde kolaylıkla arayabiliyorsunuz. Türlerine göre kitapları incelemek isterseniz, sol tarafta bulunan menüyü kullanabileceğiniz ve ilginizi çeken kitabı birkaç tıkla kolayca satın alabileceğiniz uygulamanın tasarımı da oldukça basit.

Kitapların yanında müzik, film, oyun, elektronik ve hobi ürünlerine de ulaşabileceğiniz İnkilap.com uygulamasında imzalı kitapları da satın alabilirsiniz.

Uygulama özellikleri:

  • Çok satan kitaplar bölümü,
  • Kitapları favorilere ekleme,
  • Birkaç tıkla kolayca satın alma,
  • Sesli ve yazılı ürün arama,
  • Kategorilere göre arama.
Volkan Yılmaz

Inkilap.com

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

İnkılap Kitabevi’nin resmi iOS uygulaması Inkilap.com ile kitap, müzik, hobi ve daha birçok ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

İnkılap Kitabevi’nin resmi iOS uygulaması Inkilap.com ile kitap, müzik, hobi ve daha birçok ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Kitap okumaktan keyif alıyorsanız ve yeni çıkan kitaplardan anında haberdar olmak istiyorsanız, Inkilap.com uygulamasını yanınızdan ayırmayacaksınız. Çok satanlar ve yeni çıkanlar kategorilerini inceleyerek, oldukça uygun fiyatlarla kitap satın alabilmenize olanak sağlayan uygulamada müzik, film, oyun, elektronik ve hobi ürünlerine de ulaşabilirsiniz.

Sevdiğiniz türlerde kitapları incelemek için kategori bölümünü inceleyebileceğiniz uygulama, merak ettiğiniz bir kitabı aramanız için sesli ve metin aramaları yapabilmenizi de sağlıyor. İlgilendiğiniz kitapları favorilerinize ekleme seçeneği de bulunan uygulamada satın almak istediğiniz ürünü birkaç tıklamayla sepetinize ekleyebiliyor ve kolaylıkla sipariş verebiliyorsunuz.

Eğer siz de kitap, film, müzik, oyun, elektronik ve hobi ürünlerini incelemek isterseniz Inkilap.com uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.