Internet Booster & Optimizer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Internet Booster & Optimizer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın internet gezintisi hızını maksimuma ücretsiz olarak çıkarabiliyorsunuz.

Internet Booster & Optimizer uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz internet hızlandırma uygulamalarından bir tanesi ve hem cihazı rootlu olan hem de root işlerine girmek istemeyen kullanıcılar için ücretsiz olarak sunuluyor. Her ne kadar root olmayan cihazlarda diğerlerine göre biraz daha düşük kapasiteyle çalışsa da genel olarak internet bağlantınızın hızlandırılması konusunda işe yarar bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Tabii ki uygulamanın sağlayabildiği hızlandırma işlemi internet servis sağlayıcınızın sunabildiği maksimum hız ile sınırlı ancak cihazınızdaki ayarlardan kaynaklanan yavaşlıklara karşı iyi bir şekilde mücadele edebilmeniz için gerekli düzenlemeleri sunuyor.

Uygulamayı çalıştırdıktan sonra bir dizi ayar işlemi gerçekleşiyor ve bu ayarlar sayesinde internet gezintileriniz esnasında herhangi bir yavaşlıkla karşılaşmadan tam kapasiteyle tüm bağlantınızı kullanabiliyorsunuz.

Rootlu Android cihaz kullanıcıları ise TCP/IP optimizasyonu gibi ek özelliklerden faydalanarak daha da hızlı bir internet gezintisi imkanına erişebiliyorlar. Tabii ki cihazınızı root etmenin garanti haklarından feragat etmeyi gerektireceğini unutmamalısınız. Dolayısıyla bu seçenek biraz daha garantisi biten kullanıcılara yönelik diyebilirim.

Eğer Android mobil cihazlarınızın internet tarayıcı performansından memnun değilseniz Internet Booster & Optimizer uygulamasına göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Booster 3G/4G

    Internet Speed Booster 3G/4G uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G ve 4G internet hızını arttırmak için kullanılıyor.
  • Free Internet Speed Booster

    Free Internet Speed Booster uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin internet bağlantısını hızlandırmanızı sağlıyor.
  • PGT GFX, Launcher & Optimizer

    PGT GFX, Launcher & Optimizer APK, mobil oyunlara özel sunulmuş yardımcı bir GFX programıdır.
  • Ashampoo Droid Optimizer

    Ashampoo Droid Optimizer, Android için ücretsiz ve reklamsız performans artırma, bellek temizleme, pil koruma uygulaması.
  • Bass Booster

    Bass Booster ile Android cihazınızdaki bas sesleri arttırabilirsiniz
  • Battery Save Booster

    Battery Save Booster ile Android cihazınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz
  • DU Speed Booster

    DU Speed Booster ile Android cihazınızın performansını ciddi anlamda arttırabilirsiniz