Internet Speed Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,090 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.

Internet Speed Master uygulaması, cihazı rootlu veya rootsuz olan Android kullanıcılarının internet bağlantı hızlarını arttırabilmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve böylelikle internet sağlayıcınızın sunduğu internet bağlantı kapasitesini sonuna kadar kullanabilmenize olanak tanıyor. Tabii ki bu hızlandırma işleminin maksimum hizmet kalitesine de bağlı olduğunu unutmamalısınız.

Temelde Linux çekirdeğine sahip olan Android işletim sistemi içerisinde bulunan TCP/IP konfigürasyonuna dair pek çok ayar yapan uygulama, böylece işletim sisteminin bağlantı yönetimini daha verimli şekilde gerçekleştirerek hızdan faydalanmasını sağlıyor. Lakin bazı üreticilerin bu değişiklikleri cihazlarında hazır olarak yayınlamaları nedeniyle daha fazla hız elde etmek mümkün olmayabiliyor.

Esasında rootlu cihazlar için gerçekleştirilen bu işlem sayesinde hız artıyor ancak rootsuz cihazlarda da belli hız artışları yakalamak mümkün. Zira uygulamanın sistemin pek çok irili ufaklı noktasına dokunabilmesi sayesinde hız arttırıcı bazı önlemler rootsuz cihazlarda da kullanılabiliyor.

Uygulamanın arayüzü oldukça kolay kullanılır ve basit bir şekilde hazırlanmış. Bu nedenle açtıktan sonra hızlandırma işlemlerini yapmak için karmaşık menüler arasında dolaşmaya gerek kalmıyor. Eğer cihazınızın sağlığından şüphe ediyorsanız işlemleri uygulamadan önce bir yedek alabilir ve böylece sorunlarla karşılaşmanız halinde yeniden yedeğinize dönüş yapabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Meter

    Internet Speed Meter uygulamasıyla mobil internet hızınızı ölçebilir ve kullanım ayrıntılarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • Internet Speed Meter Lite

    Internet Speed Meter uygulaması ile 3G ve WiFi bağlantı hızınızı anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Internet Speed Booster 3G/4G

    Internet Speed Booster 3G/4G uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G ve 4G internet hızını arttırmak için kullanılıyor.
  • Free Internet Speed Booster

    Free Internet Speed Booster uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin internet bağlantısını hızlandırmanızı sağlıyor.
  • FAST Speed Test

    FAST Speed Test, Netflix tarafından ücretsiz sunulan mobil ve WiFi internet hız testi uygulaması.
  • WiFi Master

    WiFi Master uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan mekanların internetlerini kullanabilirsiniz.
  • Cooler Master

    Cooler Master, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ısı kontrolü uygulamasıdır.