Invizimals: Battle Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Invizimals: Battle Hunters, birbirinden zorlu mücadelelere katıldığınız ve efsanevi canavarları kontrol ettiğiniz bir rol yapma oyunudur.

Invizimals: Battle Hunters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu mücadelelere katıldığınız oyunda efsanevi canavarları kontrol ediyorsunuz.

Efsanevi yaratıkların yer aldığı bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Invizimals: Battle Hunters, birbirinden zorlu mücadelelerin ve farklı karakterlerin yer aldığı zevkli bir oyundur. Oyunda topraklarınızı genişleterek yeni canavarlar keşfetmeye çalışıyor ve rakiplerinizde ölüm kalım mücadelesi veriyorsunuz. Tuzaklar kurarak canavarları yakalayabiliyor, eğitebiliyor ve özel yeteneklerle donatarak arenada kullanıyorsunuz. Radar sistemi kurarak canavarları tespit ediyor, tuzaklarla da yakalıyorsunuz. Son derece eğlenceli olan oyunda güçlü olmaya ve rakiplerinizi birer birer alt etmeye çalışıyorsunuz. Robotların da yer aldığı oyunda benzersiz yaratıkları toplamalısınız. Eşsiz ortamlarda geçen oyunda diğer oyuncuların köylerine de baskın yapabiliyor ve kaynaklarına hükmedebiliyorsunuz.

Zevkli bir kurguya sahip olan oyunda çok eğleniyor ve boş vakitlerinizi güzel şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Destan yazabileceğiniz bir ortam sunan Invizimals: Battle Hunters'ı mutlaka denemelisiniz. Savaş oyunlarından hoşlanan biriyseniz eğer bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Invizimals: Battle Hunters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Invizimals: Battle Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
624 MB DOSYA BOYUTU

Invizimals: Battle Hunters, birbirinden zorlu mücadelelere katıldığınız ve efsanevi canavarları kontrol ettiğiniz bir rol yapma oyunudur.

Efsanevi yaratıkların ve zorlu mücadelelerin yer aldığı bir rol yapma oyunu olan Invizimals: Battle Hunters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olarak dikkkat çeken Invizimals: Battle Hunters, efsanevi yaratıkların ve zorlu mücadelelerin yer aldığı bir oyundur. Oyunda topraklarınızı genişletiyor ve farklı yaratıkları yakalamaya çalışıyorsunuz. Ölüm kalım mücadelesi verdiğiniz oyunda aldığınız kararların stratejik olması da gerekiyor. Tuzuaklar kurarak yaratıkları yakalıyor ve önce eğitip sonra geliştirerek savaşabilir bir hale getiriyorsunuz. Başka oyuncuların köylerine baskınlar yapıp kaynakları fethedebileceğiniz bir imkanı da sunan oyunda çok eğleniyor ve savaşlara doyuyorsunuz. Benzersiz bir atmosfere sahip olan oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Son derece eğlenceli olan oyunda güçlü olmaya ve rakiplerinizi birer birer alt etmeye çalışıyorsunuz. Robotların da yer aldığı oyunda benzersiz yaratıkları toplamalısınız. Eşsiz dünyalarda geçen oyunda destan da yazabiliyorsunuz. Savaş oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Invizimals: Battle Hunters'ı sakın kaçırmayın.

Invizimals: Battle Hunters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legion Hunters

    Legion Hunters, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Hunters League

    Hunters League, avcılarla yaratıklara karşı savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Soul Hunters

    Soul Hunters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunudur.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Gem Hunters

    Bulmacaları çözerek rol dünyasında ilerlemeye çalışacağız.
  • Tap Busters: Bounty Hunters

    Çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayarak daha güçlü karakterlere sahip olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Battle Odyssey

    Battle Odyssey, Gameloft imzasını taşıyan yepyeni bir bulmaca - rol yapma oyunu.
  • The Witcher Battle Arena

    The Witcher Battle Arena, Android cihazınızdan ücretsiz oynayabileceğiniz harika bir MOBA oyunudur.