IOS 8 Lock Screen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,901 TOPLAM İNDİRME

iOS 8 Lock Screen isimli bu uygulamayı kullanarak Android cihazınıza iOS 8 görünümü verebilirsiniz.

iOS 8 Lock Screen, adından da anlaşılacağı gibi Android cihazlara iOS 8 görünümü vermek üzere tasarlanmış bir uygulamadır. Mobil gündemi takip ediyorsanız şu günlerde iOS 8’in oldukça popüler haberler arasında yer aldığını biliyorsunuzdur. Üreticiler de bunu fırsat bilip Android kullanıcılarına iOS 8’i daha çıkmadan deneme şansı sunuyor.

Uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. İndirdikten sonra Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefoen veya tabletiniz iOS 8 görünümüne sahip olacak. Tıpkı iPhone’larda olduğu gibi kilitli ekranınızı açmak için ekranı sağa doğru kaydırmanız gerekecek. Bu aşamadan sonra kod ekranı gelecek ve şifrenizi isteyecek. Tamamen iOS işletim sistemi gibi görünen iOS 8 Lock Screen kullanıcılara ücretsiz olarak iOS deneyimi sunuyor.

Uygulamanın en iyi özelliklerinden bir diğeri ise kullanıcılara detaylı ayar ve kişiselleştirme şansı vermesi. Bu ayarları kullanarak uygulama görünümünü istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiles Instagram Lock Screen

    Tiles Instagram Lock Screen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir Instagram kilit ekranı uygulamasıdır
  • Next News Lock Screen

    Next News Lock Screen, Android cihazlarınızın kilit ekranlarında haber takibi yapabileceğiniz ücretsiz bir RSS uygulaması.
  • Locket Lock Screen

    Locket Lock Screen, her uyandığınızda ilgi alanlarınıza göre ilgilenebileceğiniz en iyi 5 haberi size sunan başarılı ve yararlı bir Android akıllı kilit ekranı uygulamasıdır.
  • Favorites Lock Screen

    Favorites Lock Screen, Microsoft tarafından Android tabanlı cihazlar için üretilen bir tür kişiselleştirilebilir ekran kilidi uygulamasıdır.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.
  • Solo Lock Screen

    Solo Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilidini ekrana iki kere hızlıca dokunarak açmak ve kapamak istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • Lock Screen LG G3 Theme

    Lock Screen LG G3 Theme, kilit ekranınızda LG G3'ün kırmızı mavi dumanlı temasını kullanmak için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Lock Screen 7

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kilit ekranı uygulamasıdır.