Ire: Blood Memory

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir savaş dünyası bizleri bekliyor.

Android ve İOS platformunda tutkuyla oynanan Ire: Blood Memory, tamamen ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

Kaliteli grafiklerin ve eşsiz ses efektlerinin buluştuğu oyunda bizleri aksiyon ve gerilim yüklü sahneler karşılıyor. Bünyesinde fantastik yaratıklarında yer aldığı yapımda, birbirinden zorlu düşmanlarlar kaşılaşıyor ve onları etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.

Oyun içerisinde savaşırken bir yandan da karakterimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Oyuncular karakterlerini verilen görevlerle ya da rakipleriyle savaştıktan sonra kazandıkları elementler ile geliştirebilirler. Oynanış mekanikleri bakımından da kusursuz olan yapım, ana ve yan görevlerden oluşmaktadır. Oyuncular yan görevler ile karakterlerinin gelişimini hızlandırabilirler.

Birbirinden farklı savaş alanları ile oyunculara sürekli yeni içerikler sunan mobik aksiyon oyunu, görsel efektleri bakımından da oldukça kaliteli bir noktada yer almaktadır. Oyuncular karakterlerinin silahlarını ve zırhını değiştirebilir, dilerlerse de seviyesini artırarak güçlendirebilirler. Oyuncular karakterlerini güçlendirerek daha güçlü düşmanlarla karşılaşabilir ve gerçek bir aksiyon deneyimi yaşayabilirler.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapım, mobil aksiyon oyunları arasında oldukça popülerdir.

Doğukan Çağlakpınar

Ire: Blood Memory

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
1.95 GB DOSYA BOYUTU

Savaş hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.

1 milyondan fazla mobil oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak oynanan Ire: Blood Memory, ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

Hem İOS hem de Android platformunda ilgiyle oynanan mobil aksiyon oyunu içerikleri bakımından oyuncuları tatmin etmekle birlikte, yan görevleri ile de sürükeleyici bir yapıya sahiptir. Tenbirds tarafından geliştirilen ve yayınlanan mobil yapım, bünyesinde fantastik canavarların yanı sıra birbirinden zorlu düşmanlara sahiptir.

Çarpıcı grafiklerin yer aldığı yapımda, savaşacak, karakterimizi güçlendirecek ve daha güçlü rakipler ile karşı karşıya geleceğiz. Savaş esnasında bizlere sunulan görsel efektler de savaşın şiddetini destekler nitelikte olacak.

Oyun içerisinde karakterimizin özelliklerini artırabilecek, silah ve zırhını güçlendirebilecek ve ana görevler ile aksiyon dolu bir yapıya gireceğiz. Çeşitli savaş alanlarının yer aldığı yapımda, oyunculara geniş ve zengin içerik sunulacak. Son güncellemesini 5 Haziran’da alan yapım, sadece Android platformunda 1 milyondan fazla kez indirilmiştir. Oyunun İOS boyutunu da düşününce oldukça bir kitlenin oynadığı tahmin edilmektedir. Aksiyon dolu bu savaş dünyasında gerilim yüklü bir yapı sizleri bekliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taken Souls: Blood Ritual

    Özel bir dedektif olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacağız.
  • Peach Blood

    İlginç yaratıkların yer aldığı bir arazide dolaşarak büyük yaratıklardan kaçarak, küçük olanları yiyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.
  • Dadish

    Farklı zorluk seviyelerine sahip olan bir aksiyon oyunu oynayacağız.