Isle of Tune

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
432 TOPLAM İNDİRME
19.1 MB DOSYA BOYUTU

Çok eğlenceli bir ada kurma oyunu olan Isle of Tune'da ilerlerken farklı melodiler keşfetmenin keyfini çıkartın.

Kendi müziğinizi yaratmanın en farklı yolunu Isle of Tune ile keşfedebilirsiniz. iPhone, iPad ve iPod Touch ile oynayabileceğiniz oyun müzik sever kullanıcıların hoşuna gidecek türden. Oyunda bir ada kurarken kendinize ait bir beste yaratmış oluyorsunuz. Adanızı kurarken kullandığınız ev, ağaç, yol, trafik lambası gibi elementlerin her biri farklı bir müzik enstrümanını taklit eden sesler çıkartıyor. Sizin amacınız kurduğunuz kasabada arabayla yolculuk ederken iyi bir melodi ortaya çıkartmak.

Eğlenceli bir müzik yolculuğuna çıkarken size hızları değişebilen 8 farklı araba eşlik edecek. 40'dan fazla ülkede en çok tercih edilen müzik uygulaması olan Isle of Tune'da şimdiye kadar yaratılmış 200 binden fazla müzik adası bulunuyor.

Yeşim Halıcı

Isle of Tune

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
779 TOPLAM İNDİRME

Bugüne kadar yapılmış en farklı şehir kurma oyunu olan Isle of Tune'da aynı zamanda müziğinizi yaratıyorsunuz.

Kendi müziğinizi yaratmanın en farklı yolunu Isle of Tune ile keşfedebilirsiniz. Hem tarayıcıdan hem de mobil cihazlardan oynayabileceğiniz oyun müzik severler kullanıcıların hoşuna gidecek türden. Oyunda bir ada kurarken kendinize ait bir beste yaratmış oluyorsunuz. Adanızı kurarken kullandığınız ev, ağaç, yol, trafik lambası gibi elementlerin her biri farklı bir müzik enstrümanını taklit eden sesler çıkartıyor. Sizin amacınız kurduğunuz kasabada arabayla yolculuk ederken iyi bir melodi ortaya çıkartmak.

Eğlenceli bir müzik yolculuğuna çıkarken size hızları değişebilen 8 farklı araba eşlik edecek. 40'dan fazla ülkede en çok tercih edilen müzik uygulaması olan Isle of Tune'da şimdiye kadar yaratılmış 200 binden fazla müzik adası bulunuyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Catch The Tune Free

    Catch The Tune Free, büyülü bir müzik dünyasına girerek çalan şarkıların ritimlerini ekrandaki renkli tuşlara basarak yakalamaya çalışacağınız eğlenceli bir iOS müzik oyunudur.
  • Fender Tune

    Fender Tune, iPhone kullanıcıları için ücretsiz elektro, klasik, bas gitar akort etme uygulaması.
  • Angry Birds AR: Isle of Pigs

    Angry Birds AR: Isle of Pigs oyununu indirin, Kızgın Kuşlar'ın yeni macerasına katılın.
  • Beast of Lycan Isle CE

    Esrarengiz olayları çözmek için gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Harmony Isle

    Harmony Isle, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir şehir kurma oyunudur.
  • LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • The Witch's Isle

    The Witch's Isle, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen, sıra dışı olay örgüsüyle sağlam bir hikayeye sahip olan bulmaca - aksiyon tarzında bir mobil oyundur.
  • BeatEVO YG

    Zevkli ve keyifli bir müzik oyunu