İstanbul Bilişim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Teknolojiye dair tüm ürünlere kolayca ulaşabilir, inceleyebilir ve anında sipariş verebilirsiniz.

İstanbul Bilişim’in resmi Android uygulamasıyla teknolojik ürünlere daha kolay ulaşabilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz.

Metro tarzı arayüzüyle dikkat çeken uygulamada; ürün ara, ürün grupları, kampanyalar, forum, haber gibi kategoriler bulunuyor. Aradığınız ürüne kolayca yönlendiren ürün arama sayfası, ilgili sonuçları listeleyerek sizlere sunuyor. Güncel kampanyalardan da anında haberdar olarak, uygun fiyatlara alışveriş yapabileceğiniz uygulamada teknolojiye dair tüm ürünleri bulabilirsiniz. Bunun yanında, İstanbul Bilişim’in Forum sayfasına da uygulama üzerinden ulaşabiliyor, haber ve blog sitesini de yine uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Sunulan ürünlerin resmi, fiyatları, detaylı açıklamaları ve isimlerini mobil cihazlarınız üzerinden takip edebileceğiniz İstanbul Bilişim uygulamasında üye olduktan ya da giriş yaptıktan sonra saniyeler içerisinde siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Bilgisayar, Telefon, Görüntü & Ses Sistemleri, Ev Elektroniği, Foto Kamera, Kişisel Bakım, Beyaz Eşya & Mutfak kategorilerinde sunulan binlerce ürüne kolaylıkla ulaşabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

İstanbul Bilişim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
0.4 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca kategoride yüzlerce ürüne anında ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.

İstanbulbilisim.com.tr’nin resmi iOS uygulamasıyla site üzerinde satılan ürünler hakkında bilgi alabilir, çeşitli içeriklerle bilgi sahibi olabilirsiniz.

Firmanın internet mağazasında satmış olduğu ürünleri, akıllı telefonlara getirerek daha kolay alışveriş imkanı sunan İstanbul Bilişim uygulaması, metro tarzı arayüzüyle ilgi çekici görünüyor. Uygulama üzerinden Ürün Arama, Ürün Grupları, Kampanyalar, Forum, Haber, Blog ve Çağrı Merkezi gibi bölümlere anında ulaşabiliyorsunuz. Bilgi almak istediğiniz bir ürün varsa Ürün Ara kısmından sorgulayabiliyor, belirli bir kategoriye ait ürünleri incelemek için de Ürün Grupları kısmını kullanabilirsiniz.

Zaman zaman sunulan kampanyalardan da haberdar olmanızı sağlayan İstanbul Bilişim uygulaması, satın almak istediğiniz ürünleri daha uygun fiyatlara almanızda yardımcı oluyor diyebilirim. Bunun dışında güncel haberlere ve rehber niteliğindeki blog yazılarına da uygulama üzerinden ulaşabilmeniz mümkün. Online alışverişi daha kolay hale getiren İstanbul Bilişim uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

İstanbul Bilişim

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
0.24 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce teknolojik ürüne Windows Phone cihazlarınızdan ulaşabilir, sipariş verebilirsiniz.

Online alışveriş sitesi istanbulbilisim.com.tr’nin resmi Windows Phone uygulamasıyla, alışveriş keyfinizi her an her yerden sürdürebilmeniz mümkün.

Windows 8 ile birlikte tanıştığımız metro tarzı arayüzünü kullanan uygulamada birçok kategoriye ulaşabiliyorsunuz. Detaylarına ulaşmak istediğiniz ürüne ulaşmak için Ürün Ara bölümünü kullanabilir, diğer kategorilerdeki ürünleri incelemek için de Ürün Grupları bölümünü kullanabilirsiniz. Güncel kampanyaları takip ederek, fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız Kampanyalar bölümü de sizleri bekliyor.

Uygulama üzerinden alışveriş dışında çeşitli içeriklere de ulaşabiliyorsunuz. Güncel teknoloji haberlerini takip edebileceğiniz ve rehber niteliğindeki blog yazılarını okuyabileceğiniz bölümler de uygulama üzerinden Windows Phone kullanıcılarına sunuluyor. Siz de bulunduğunuz her yerden online alışveriş yapabilmek isterseniz İstanbul Bilişim uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İBB İstanbul

    İstanbul'da faydalanabileceğiniz tüm hizmetlere İBB İstanbul uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.
  • İstanbul Fırsatlar Şehri

    İstanbul Fırsatlar Şehri, İstanbul merkezli fırsatları takip etmeyi sağlayan bir mobil uygulamadır.
  • IGA Airport

    IGA Airport uygulamasını kullanarak, İstanbul Havalimanındaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
  • İstanbul Polis

    İstanbul Polis uygulaması ile polis merkezlerine kolaylıkla ulaşabilir, ihbar gönderebilirsiniz.
  • İBB Sosyal Tesisler

    İBB Sosyal Tesisler uygulamasında İstanbul'un pek çok noktasında bulunan sosyal tesislere yol tarifi alabilir, tesis bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Miniatürk

    İstanbul'daki Miniatürk kompleksini ziyaret edecekseniz, Miniatürk uygulaması ile sanal bir rehber edinebilirsiniz.
  • ibb BeyazMasa

    ibb BeyazMasa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş şikayet ve öneri platformudur.
  • İsBike

    İsBike uygulamasıyla İstanbul'daki bisiklet istasyonlarından kolayca bisiklet kiralayabilirsiniz.