İstanbul Polis

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME

İstanbul Polis uygulaması ile polis merkezlerine kolaylıkla ulaşabilir, ihbar gönderebilirsiniz.

İstanbul Polis, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanmış resmi bir uygulama olup, ilçe emniyet ve şube müdürlükleri ile kolaylıkla iletişime geçmenize, ihbar gönderebilmenize ve önemli kurumlar için yol tarifi alabilmenize imkan sağlar. İnternet bağlantısı gerektirir ve kullanımı son derece basittir.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün resmi polis uygulaması özellikle acil durumlarda oldukça işinize yarayabilecek bir uygulama. Size en yakın polis merkezlerini harita üzerinde görebilir, araba ve yürüyerek nasıl gideceğinizi öğrenebilirsiniz. İhbar gönderirken konumunuz polis merkezine otomatik olarak iletildiğinden ayrıca bulunduğunuz yeri tarif etmek durumunda kalmazsınız. Bu da polislerin olay yerine daha hızlı ulaşmasını sağlar. Öte yandan çekilen ve trafikten çıkarılan araçları sorgulayabilir, hangi otoparka çekildiğini öğrenebilir ve otopark iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bu özellik, aracınızı aceleden parka uygun olmayan bir yere park etmeniz durumunda aracınızı çeken aracı öğrenmeniz için büyük kolaylık sağlar.

İstanbul Polis uygulaması ile sağlık kurumları, adliye gibi önem arz eden kurumların yerini öğrenmeniz de mümkün. Tabii ki yol tarifi alabilmeniz için aktif bir internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Erkan Calp

İstanbul Polis

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
211 TOPLAM İNDİRME

İstanbul Polis, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün resmi uygulamasıdır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından sunulan İstanbul Polis uygulaması, polis merkezlerine kolaylıkla ulaşabilmeniz, ihbar gönderebilmeniz, haber ve duyuruları takip edebilmeniz, çekilen ve trafikten men edilen araçlar için sorgulama yapabileceğiniz oldukça kapsamlı ve yararlı bir mobil uygulama.

İstanbul Polis, resmi uygulama özelliğini taşıyor ve hem iPhone hem de iPad’lerden kullanılabiliyor. Yakınınızdaki polis merkezlerinin yanı sıra ilçe ve şube müdürlüklerini listeleyebilen uygulama yol tarifinde bulunarak ilgili polis merkezine daha kolay ulaşmanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra istediğiniz polis merkezinin telefonunu öğrenebiliyor ve tek dokunuşla arayabiliyorsunuz. Uygulama ile ihbar göndermeniz, ihbarınıza fotoğraf ve video eklemeniz de mümkün. Üstelik ihbarınızı gönderirken konum bilgileriniz polis ile paylaşıldığından yerinizi tarif etmekle zaman kaybetmemiş oluyorsunuz.

Trafikten çıkarılan ve çekilen araçları sorgulama ve yerini kolaylıkla öğrenme imkanı da tanıyan uygulama ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan haber, duyuru ve videoları da takip edebilirsiniz. Bu özellik te yol tarifi gibi aktif bir internet bağlantısı gerektirir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İBB İstanbul

    İstanbul'da faydalanabileceğiniz tüm hizmetlere İBB İstanbul uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.
  • İstanbul Fırsatlar Şehri

    İstanbul Fırsatlar Şehri, İstanbul merkezli fırsatları takip etmeyi sağlayan bir mobil uygulamadır.
  • IGA Airport

    IGA Airport uygulamasını kullanarak, İstanbul Havalimanındaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
  • İBB Sosyal Tesisler

    İBB Sosyal Tesisler uygulamasında İstanbul'un pek çok noktasında bulunan sosyal tesislere yol tarifi alabilir, tesis bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • İsBike

    İsBike uygulamasıyla İstanbul'daki bisiklet istasyonlarından kolayca bisiklet kiralayabilirsiniz.
  • İstanbul Bilişim

    Teknolojiye dair tüm ürünlere kolayca ulaşabilir, inceleyebilir ve anında sipariş verebilirsiniz.
  • istanbul.net.tr

    İstanbul'da olan biten tüm etkinlik ve olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.
  • Miniatürk

    İstanbul'daki Miniatürk kompleksini ziyaret edecekseniz, Miniatürk uygulaması ile sanal bir rehber edinebilirsiniz.