İÜ AUZEF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
8,237 TOPLAM İNDİRME

İÜ AUZEF uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ders notlarını ve kitapları indirerek sınavlara hazırlanabilirsiniz.

İÜ AUZEF uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ders notlarını ve kitapları indirerek sınavlara hazırlanabilirsiniz. Uygulama sayesinde öğrenciler ders notlarına diledikleri zaman ulaşabilecekler.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde okuyan öğrencilere yönelik geliştirilen uygulamada, öğrencilerin sınavlara daha kolay çalışabilmeleri için ders notlarına erişme imkanı sunuluyor. Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra kitapları kolayca indirebileceğiniz uygulamada, bu kitapları internet bağlantısı olmasa da kullanabiliyorsunuz.

Kitaplara gelen güncellemelerden de anında haberdar olabileceğiniz İÜ AUZEF uygulamasında, indirdiğiniz kitaplarda çalıştığınız sayfaları unutmamak için kısa erişim yolları da tanımlayabiliyorsunuz. Uygulamada bunlara ek olarak, kitapları favorilere ekleme, kütüphanem, notlarım gibi özellikler de bulunuyor. İstanbul Üniversitesi’nde açık veya uzaktan eğitim bölümlerinden birinde okuyorsanız İÜ AUZEF uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İÜ-Cerrahpaşa Mobil

    İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasında haberler, duyurular ve not bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • İÜ Kampüs

    Üniversitenizdeki hizmetlerden faydalanmak, güncel duyurulardan ve etkinliklerden haberdar olmak için İÜ Kampüs uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.