İÜ-Cerrahpaşa Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasında haberler, duyurular ve not bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan üniversitenizin haberlerinden ve duyurularından anında haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğrencilerinin faydalanabileceği İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasında, üniversiteniz tarafından yayınlanan güncel haberler ve duyuruların yanında yemek listesini de takip edebiliyorsunuz. İÜ-C AKSİS sistemine de doğrudan erişim sağlayabileceğiniz İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasında mevcut yerleşkelere yol tarifi almak için harita uygulaması da mevcut durumda.

Üniversitenin sosyal medya hesaplarını da ana sayfada görebileceğiniz İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulaması, akademik takvim bölümünü de sizlere sunuyor. Böylece, dönem ve vize tarihlerini bu bölümden takip etmeniz kolay hale geliyor. Etkinlikler, nöbetçi eczaneler ve geliştirilmekte olan diğer birçok servise de yer veren İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Yerleşkelere yol tarifi
  • Yemek listesi
  • İÜ-C AKSİS erişimi
  • Haberler, etkinlikler ve duyurular
  • Akademik takvim
Volkan Yılmaz

İÜ-Cerrahpaşa Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Güncel haberler, duyurular, yemek listesi ve öğrenci bilgi sistemine İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasından erişebiliyorsunuz.

Üniversiteniz tarafından yayınlanan güncel haberler, duyurular ve etkinliklerden haberdar olmak istiyorsanız, İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa  öğrencilerine ve personellerine yönelik hazırlanan İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasında güncel haberler, etkinlikler ve duyurulardan ilk siz haberdar olabilirsiniz. Yemekhanedeki yemek listelerine de ulaşabileceğiniz İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasında, yerleşkelere yol tarifi alabileceğiniz harita uygulaması da bulunuyor.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa sosyal medya hesaplarına da erişim sağlayabileceğiniz uygulamada, İÜ-C AKSİS sistemine de erişim sağlayabilmeniz mümkün hale getirilmiş. Dönem başlangıç ve bitiş tarihleri, vize ve final tarihleri gibi bilgileri öğrenebilmeniz için akademik takvim bölümüne de İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasından ulaşabiliyorsunuz. Etkinlikler, nöbetçi eczaneler ve yeni gelecek servisleri de içerecek olan İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İÜ Kampüs

    Üniversitenizdeki hizmetlerden faydalanmak, güncel duyurulardan ve etkinliklerden haberdar olmak için İÜ Kampüs uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Benim Hocam Mobil

    Benim Hocam Mobil uygulaması, sınavlara hazırlanmanızda sizlere yardımcı olabilecek içerikler sunuyor.
  • İTÜ Mobil

    İTÜ Mobil uygulamasıyla güncel haberleri ve duyuruları takip edebileceğiniz gibi not ve sınav bilgilerinize de ulaşabilirsiniz.
  • YKS Mobil Dershane

    YKS Mobil Dershane uygulamasıyla hem üniversiteye hazırlıkta hem de okuldaki derslerinizde başarı sağlayabilirsiniz.
  • Öğretmen Kitaplığı

    Öğretmen Kitaplığı uygulaması ile dilediğiniz kitapların e-kitap versiyonuna ulaşabiliyorsunuz.
  • DW Learn German

    DW Learn German uygulaması ile akıllı telefonlarınızdan Almanca öğrenebilmeniz mümkün.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello

    Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello Uygulaması (Android İndir): KPSS'ye hazırlananlar için soru bankası