Ivideon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Ivideon uygulaması sayesinde güvenlik kameralarınızı akıllı telefonunuzdan takip edebilir, güvenlik kayıtlarını bulut depolamada saklayabilirsiniz.

Ivideon uygulaması ile evinizde ya da işyerinizde bulunan güvenlik kameralarını Android cihazlarınızdan takip edebilir, aynı zamanda kamera kayıtlarını bulut depolama sisteminde saklayabilirsiniz.

Bulunduğunuz her yerden güvenlik kameralarınızı takip etmeniz için geliştirilen Ivideon uygulaması, güvenlik kameralarınızı anlık olarak izlemenize imkan sağlıyor. Herhangi bir hareketlilik olduğunda bildirim gönderen uygulama bununla da kalmıyor ve güvenlik kayıtlarını bulut depolama sisteminde saklayarak, daha sonra izlemenize de imkan tanıyor. Ev, ofis, depo ya da dükkanınızın güvenlik kameralarını takip edebileceğiniz, çocuğunuzun bulunduğu yerdeki kameraları her an izleyebileceğiniz ya da evcil hayvanınızın durumunu kontrol edebileceğiniz başarılı bir uygulama olan Ivideon ile maliyeti binlerce lira tutan güvenlik sistemlerine gerek bırakmadan, kontrolün sizde olmasını sağlıyor.

Panasonic, Foscam, Airbeam, Axis, D-Link, Hikvision, Dahua, Microdigital, Foscam, Easy-N, Acti, Edimax, TP-Link,Trendnet, Sony, Apexis, Logitech ve daha pek çok kamera için destek sunan Ivideon uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Ivideon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
13.5 MB DOSYA BOYUTU

Güvenlik kameralarınızı istediğiniz her yerden izleyip, görüntüleri kayıt altına almanızı sağlayan başarılı bir uygulama.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda, bulunduğunuz her konumdan evinizdeki ya da işyerinizdeki kameraları takip edebiliyorsunuz.

Ev, ofis, depo ya da dükkanınızda bulunan güvenlik kameralarını kontrol etmek istediğinizde, bilgisayara ihtiyaç duymadan akıllı telefonunuzu kullanarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Güvenlik kameralarında herhangi bir hareketlilik söz konusu olduğunda anında size bildirim gönderen Ivideon uygulaması, bunun yanı sıra güvenlik kayıtlarını da bulut depolama servisinde saklayarak daha sonradan izlemenize imkan tanıyor. İşyerinizin ya da evinizin durumunu kontrol etmek dışında, çocuğunuzu ya da evcil hayvanınızı da kontrol edebileceğiniz uygulama pahalı bir profesyonel video gözetim sisteminden beklediğiniz tüm özellikleri sizlere sunuyor.

Panasonic, Foscam, Airbeam, Axis, D-Link, Hikvision, Dahua, Microdigital, Foscam, Easy-N, Acti, Edimax, TP-Link,Trendnet, Sony, Apexis, Logitech ve daha pek çok kamera modelini destekleyen Ivideon uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • NMSS Star

    Güvenlik kameralarınızı ve alarmlarınızı NMSS Star uygulamasından takip edebilirsiniz.
  • Turkcell Güvenlik

    Turkcell’in yeni uygulaması Turkcell Güvenlik, geniş kapsamlı ücretsiz bir güvenlik uygulamadır.