İzmir Büyükşehir Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Android cihaz kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamadır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulama her İzmirlinin mobil cihazında kesinlikle bulunmalı.

Kullanışlı, hızlı çalışan ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir arayüz sunan uygulama ile haberlerden ulaşıma kadar ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere anında ulaşabiliyorsunuz. Diğer uygulamaların aksine butonların büyük simgelerden oluşması, yer imleri gibi tasarlanmış olması o anda ihtiyacınız olan içeriği kolaylıkla bulmanızı sağlıyor. Örneğin; bulunduğunuz bölgede su kesintisinin ne kadar süreceğini öğrenmek için ana menüde “Su Kesintileri” sekmesine, yakınınızdaki eczaneleri öğrenmek için “Eczaneler” sekmesine, metro – otobüs – izban – vapur saatlerini öğrenmek, kentkart bakiyenizi sorgulamak için “Ulaşım” sekmesine dokunmanız yeterli oluyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin resmi uygulamasını yüklediğinizde Android cihazınızda hali hazırda bulunan birçok uygulamaya ihtiyaç duymayacağınızı söyleyebilirim. Örneğin; sadece su kesintilerini öğrenmek için yüklediğiniz İzsu Genel Müdürlüğü uygulamasına veya kent kart bakiyenizi öğrenmek için yüklediğiniz KentKart Mobil uygulamasına artık ihtiyacınız olmayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi uygulaması, ulaşım saatleri, su kesintisi, kentkart gibi sorgulama işlemleri ve diğer içerikleri güncel olarak sunabilmek için tahmin edeceğiniz üzere internet bağlantısı gerektiriyor.

Erkan Calp

İzmir Büyükşehir Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

İzmir Büyükşehir Belediyesi için geliştirilmiş olan iOS uygulaması ile İzmir için belediye duyurularına, ulaşım seferlerine ve nöbetçi eczanelere ulaşabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir halkı için geliştirilmiş olan bu uygulama sayesinde, İzmirliler şehirleri hakkında her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor. Uygulamanın kullanıcılara sağladığı özellikler ve bilgiler şu şekilde:

  • Belediye haberleri ve duyuruları.
  • Ulaşım (Otobüs, Vapur, Metro ve Banliyö) seferleri ve sorgulama.
  • Kültürsanat etkinlikleri ve tarihleri.
  • İzmir için acil numaralar.
  • Eşrefpaşa hastanesi bilgileri ve hasta sorgulama.
  • Nöbetçi eczaneler ve  harita üzerindeki yerleri.
  • Su kesintisi bilgileri.

İzmir için aşağı yukarı her türlü bilgiyi kapsayan bu uygulama, üzerinde bulundurduğu Hemşehri İletişim Merkezi ile de dört bir yandaki İzmirlileri buluşturuyor. Bu sistem için ise öncelikle başvuru yapıp kabul edilmeniz gerekiyor.

Mustafa Şevki Coşar

İzmir Büyükşehir Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

İzmir Büyükşehir Belediyesi, her İzmirlinin akıllı telefonunda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak yayınladığı resmi uygulaması ile haber ve duyurulara ulaşmaktan ulaşım saatlerini öğrenmeye, kentkart bakiye sorgulamaktan kültür sanat etkinliklerini takip etmeye pek çok seçenek bir arada sunuluyor.

Her İzmirlinin akıllı telefon ve tabletinde kesinlikle olması gerektiğini düşündüğüm İzmir Büyükşehir Belediyesi uygulaması, Windows Phone platformunda çok farklı bir arayüz ile karşımıza çıkıyor. Windows Phone sisteminin getirdiği büyük ve sekmeli tasarım uygulamaya başarılı bir şekilde aktarılmış ve hem göze hitap ediyor hem de kullanıma kullanımı çok daha basit.

İzmir Büyükşehir Belediyesi uygulaması, şu ana kadar yüklediğiniz pek çok uygulamayı tek bir yerde topluyor. Örneğin; yakınınızdaki eczaneleri öğrenebiliyor, metro – otobüs - vapur saatlerini detaylı bir şekilde öğrenebiliyor, su kesintilerini görebiliyor, kentkart bakiyenizi sorgulayabiliyor, kültür ve sanat etkinliklerine göz atabiliyorsunuz. En çok ihtiyaç duyacağınız bu seçeneklerin yanında tabii ki haberlere, duyurulara, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kariyerine ulaşabiliyorsunuz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin resmi mobil uygulamasının içeriği sürekli olarak güncellendiğinden uygulamayı kullanabilmeniz için aktif internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Acil İzmir

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Acil İzmir Mobil Uygulaması, depremde iletişimi kolaylaştıracak.
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Bisiklet İzmir

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin akıllı bisiklet kiralama hizmeti hakkında detaylı bilgiye sahip olabileceğiniz bir uygulama.
  • Denizli Büyükşehir Belediyesi

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • K.Maraş Büyükşehir Belediyesi

    K.Maraş Büyükşehir Belediyesi uygulaması ile Android cihazlarınızdan birçok duyuru, haber ve etkinliklerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi

    Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla'daki birçok etkinlik ve duyurudan haberdar olabilir, e-belediye hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi uygulamasında duyuru ve haberleri takip edebilir, faydalı içeriklerden yararlanabilirsiniz.
  • ibb BeyazMasa

    ibb BeyazMasa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş şikayet ve öneri platformudur.