İzsu Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

İzsu Genel Müdürlüğü uygulaması ile faturalarınızı cebinizden ödemenin yanı sıra abonelik işlemlerinizi yapabilir, arıza bildiriminde bulunabilirsiniz.

İzsu Genel Müdürlüğü’nün Android cihaz sahipleri için hazırladığı resmi uygulamasıdır. Hem akıllı telefon hem de tabletinizde kullanabileceğiniz uygulama ile faturalarınızı cepten ödemenin yanı sıra arıza kaydı bırakabilir, su kesintisinin ne kadar süreceğini öğrenebilir, abonelik işlemlerinizi yapabilir, sayaç bozukluğu – sayaç karışıklığı – hatalı okuma gibi durumlarda şikayetinizi bildirebilirsiniz.

İzsu Genel Müdürlüğü Android uygulaması her İzmirlinin cebinde kesinlikle olması gereken bir uygulama. Son derece modern, animasyonlarla desteklenmiş ve herkesin rahatlıkla kullanılabileceği bir arayüz ile gelmektedir.

Uygulama ile faturalarınızı yerinizden sorgulayabilir, 3D güvenlik sistemi sayesinde güvenlik endişesi duymadan rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Faturanızın herhangi bir sebepten dolayı yüksek gelmesi durumunda şikayet türünü seçip itiraz formunu İzsu Genel Müdürlüğü’ne ulaştırabilirsiniz. Yeni abonelik, isim değişikliği, abone tipi değişikliği, abonelik sonlandırma, sayaç değiştirme gibi abonelik işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra herhangi bir yerde görüntüsünden rahatsız olduğunuz bir durumu fotoğraf ve konum bilgilerini ekleyerek İzsu Genel Müdürlüğü’ne bildirebilirsiniz. Barajların doluluk oranı, su yüksekliği, hacmi gibi konuları merak ediyorsanız uygulama ile bu merakınızı da giderebilirsiniz.

İzsu Genel Müdürlüğü’nün resmi uygulaması eksikliğini hissettiğimiz bir uygulamaydı. Nihayet yayınlandı. Hem de yeni nesil cihazlara uygun ve eksiksiz bir şekilde.

Erkan Calp

İzsu Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

İzsu Genel Müdürlüğü'nün iPhone ve iPad kullanıcılarına sunduğu resmi uygulamasıdır.

İzsu Genel Müdürlüğü iPhone ve iPad uygulaması sayesinde faturalarınızı birkaç dokunuşla cebinizden ödemenin rahatlığını yaşarsınız. Bölgenizde su kesintisi yaşamanız durumunda suyun planlı olarak mı yoksa arıza kaynaklı mı kesildiğini öğrenebilirsiniz. Taşınmanız durumunda yeni su aboneliği, ilişik kesme, abonelik dondurma, sayaç değiştirme gibi tüm abonelik işlemlerini İzsu Genel Müdürlüğü’nün yolunu tutmadan zahmetsizce yapabilirsiniz.

İzsu Genel Müdürlüğü’nün iPhone ve iPad kullanıcılarına sunduğu resmi uygulama oldukça detaylı hazırlanmış. Fatura ödeme, fatura bilgi, su kesintilerini öğrenme, arıza bildirimi ve takibi, itiraz etme, şube ve veznelerin yerini öğrenme, baraj doluluk oranlarını öğrenme gibi ihtiyaç duyacağınız her şey elinizin altında.

İzsu Genel Müdürlüğü, yeni nesil cihazlarla uyumlu ve kullanımı basit bir arayüz ile gelmektedir. Hayatınızı kolaylaştıracak işlemlere 3 farklı şekilde erişmeniz mümkün kılınmış. Ufak yazıları okuyamayanlar için düşünülmüş büyük simgeler istediğiniz işlem menüsüne hızlıca gitmenizi sağlıyor. Telefon ve tablet ekranında okuma zorluğu çekmiyorsanız aşağıda sıralanmış sekmeleri kullanabilir veya sağ üste konumlandırılmış açılır menüyü kullanabilirsiniz.

İzsu Genel Müdürlüğü uygulaması sürekli güncellenerek yeni özelliklerin dahil edildiği faydalı bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karayolları Genel Müdürlüğü

    Karayolları Genel Müdürlüğü, Android cihazınız ile birlikte yollardayken size bir çok konuda yardımcı olabilecek ücretsiz ve yeni yol asistanı uygulamasıdır.
  • EGM Mobil

    EGM Mobil uygulamasını kullanarak Emniyet Genel Müdürlüğü ile alakalı tüm işlemlerinizi halledebilirsiniz.
  • DHMİ Genel Müdürlüğü

    DHMİ Genel Müdürlüğü, 50'den fazla havalimanın uçuş bilgilerine anlık olarak ulaşabileceğiniz resmi bir uygulama.
  • Aski

    Aski Genel Müdürlüğü'nün resmi Android uygulamasıdır.
  • NVİ Mobil

    Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü hizmetlerine NVİ Mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • Uyuma

    Uyuşturucu ile mücadeleye destek vermek için Uyuma uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Meteoroloji Hava Durumu

    Hava durumunu kolayca öğrenebileceğiniz Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi Android uygulaması.
  • ESHOT

    ESHOT, Eshot Genel Müdürlüğü'nün İzmirlilere ücretsiz olarak sunduğu bir resmi mobil uygulamadır. Otobüs saatlerini ve izmirim kartınızdaki bakiyeyi kolaylıkla öğrenin.